Pesto
תפריט
ו', 29 מרץ 2024, 09:07
110498 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

צלי בקר "החיאני"

מוגש עם רוטב פטריות על מצע של מלווח ממולא    

מאת: ראובן מ. ::: צפיות: 6897   

* צילום התוצאה
צלי בקר
10 מנות
30 דקות ופחות
 
מרכיבים

באדיבות "חצר כנרת", יצרנית הסילאן המעולה

  • 1.5 ק"ג בשר בקר צלוי (צלי בקר מס' 5)
  • 5 עלי מלווח חצויים
  • 120 גר' תמרים יבשים מגולענים וחתוכים לפסים דקים

    רוטב
  • ½ ליטר רוטב צלי (להכין מאבקת רוטב צלי)
  • 130 גר' סילאן "חצר כנרת"
  • 150 גר' פטריות טריות חצויות
דרך הכנה
  1. מניחים במרכז עלה המלוואח החצוי את התמרים ומקפלים לצורת מעטפה
  2. מטגנים במחבת עם מעט שמן 
  3.  פורסים את הצלי ומניחים פרוסה על המלוואח
  4. על הצלי הפרוס יוצקים את הרוטב.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
4
ראובן מ. (עורך)
קונים מוכן או מחפשים כאן במתכונים
3
איך מכינים את הצלי בשר?
2
ראובן מ. (עורך)
מה לא ברור? זה מתכון מאוד פשוט במינימום הכנה (הרוב מחומרים מוכנים מראש).
1
המתכון ממש לא ברור - האם אפשר לפרט?
צלי בקר "החיאני" By , 2008-03-27T15:58:10+02:00 צלי בקר מוגש עם רוטב פטריות על מצע של מלווח ממולא Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 10 Tags: none Ingredients: - באדיבות "חצר כנרת", יצרנית הסילאן המעולה 1.5 ק"ג בשר בקר צלוי (צלי בקר מס' 5) 5 עלי מלווח חצויים 120 גר' תמרים יבשים... Instructions: מניחים במרכז עלה המלוואח החצוי את התמרים ומקפלים לצורת מעטפה מטגנים במחבת עם מעט שמן   פורסים את הצלי ומניחים פרוסה על המלוואח על ה...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר