צלי בקר "החיאני"
מוגש עם רוטב פטריות על מצע של מלווח ממולא
* צילום התוצאה
10 מנות
30 דקות ופחות
מרכיבים
באדיבות "חצר כנרת", יצרנית הסילאן המעולה
- 1.5 ק"ג בשר בקר צלוי (צלי בקר מס' 5)
- 5 עלי מלווח חצויים
- 120 גר' תמרים יבשים מגולענים וחתוכים לפסים דקים
רוטב
- ½ ליטר רוטב צלי (להכין מאבקת רוטב צלי)
- 130 גר' סילאן "חצר כנרת"
- 150 גר' פטריות טריות חצויות
דרך הכנה
- מניחים במרכז עלה המלוואח החצוי את התמרים ומקפלים לצורת מעטפה
- מטגנים במחבת עם מעט שמן
- פורסים את הצלי ומניחים פרוסה על המלוואח
- על הצלי הפרוס יוצקים את הרוטב.
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● ביצים [תזונה] - ...
- ● ברכות משולחן ראש השנה בחמישה צבעים [בריאות] - ייעוץ מדעי: מרב מור אופיר, תזונאית קלינית ויועצת מדעית למועצת הצמחים...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - תוספי מזון [מידע] - פרק 3 - תוספי מזון...
- ● איך לבחור את תפוחי האדמה למרק חורפי מחמם ומעשיר באנרגיה? [מידע] - מרק עם תפוחי אדמה לחימום והעשרה באנרגיה בימי החורף קיבוצי חבל מעון, מגדלי תפוחי אדמה וגזר "דוד...
- ● "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
הנצפים ביותר
- קבב רומני [אבי מ.] -
- בצק שוקולד [אבי מ.] - לעיצוב, פיסול או יצירת אלמנטים לקישוט עוגות
- עוגיות לחיצה [אבי מ.] - במכשיר לחיצת עוגיות
- עוגת צימוקים [אבי מ.] - עוגת צימוקים בחושה מצוינת לקפה.
- עוגת גבינה פירורים ושמנת [אבי מ.] -
- קרפציו סלק [אבי מ.] -
- סלט כרוב עם אטריות "מג'יק" [פסקל] - כרוב בתוספת תערובת קלויה של אטריות ושקדים, ברוטב חמוץ מתוק