אטריות עם כרוב
פסטה מהמטבח ההונגרי

4 מנות

מרכיבים
- 1 חבילת אטריות מרובעות
- 1 כרוב בנוני
- 2 כפות שמן
- מלח
- הרבה פלפל שחור
דרך הכנה
- לבשל את האטריות לפי ההוראות
- את הכרוב לגרד בפומפיה גסה בסיר רחב שטוח
- לשים את 2כפות השמן לשפוך את הכרוב ולאדות .
- לערבבכל הזמן להוסיף את המלח ומי שאוהב הרבה פלפל שחור .
- לאדות עד שהכרוב מתחיל להשחים .
- להוסיף את האטריות לערבב לבשל עוד כ6 דקות.
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה :::
מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה


2
קטגוריות
מתכוני חגים
- ראש השנה 18 Sep 2020
- סוכות ושמחת תורה 02 Oct 2020
- חנוכה 10 Dec 2020
- טו בשבט 27 Jan 2021
- פורים 25 Feb 2021
- פסח 27 Mar 2021
- יום העצמאות 14 Apr 2021
- שבועות 16 May 2021
כתבות, הדרכה, מידע
- ● חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
- ● שלל טיפים לעוגות גבינה מוצלחות [טיפים] - מגוון רעיונות ומידע חיוני החשובים להצלחת עוגות גבינה. אספנו עבורכם את כל הטיפים מהאתר ומהרשת....
- ● מבחר עוגות וקינוחים לראש השנה [טיפים] - אספנו עבורכם כמה מהעוגות והמאפים המביאים שמחה לשולחן החג...
- ● מונחי יסוד עבריים בבישול ואפיה [מידע] - מונחים בסיסיים בבישול ואפיה - רשימה חלקית....
- ● אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
הנצפים ביותר
- לחם שעורה [אבי מ.] - טעם הלחם ה"שחור" של פעם.
- פשטידת מקרוני וגבינה [אבי מ.] -
- מרק גריסים [אבי מ.] -
- כרוב אדום חמוץ מתוק [אבי מ.] -
- כדורי שוקולד קוקוס ודבש [אבי מ.] -
- עוגת שוקולד רכה [אבי מ.] -
- קרוקטים תפוחי אדמה [דוד משה] - באדיבות "דוד משה" - יצרני תפו"א מחבל מעון