Pesto
תפריט
א', 19 ינו 2020, 11:50
110438 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת סולת וקוקוס

עוגת צרקסי    

מאת: סוזיה ::: צפיות: 8846   

עוגת סולת וקוקוס
30 דקות ופחות
ציון גולשים: 10
[2 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 מרגרינה רכה מאוד
  • 3 ביצים
  • 3 גביעי  שמנת חמוצה
  • 1 וחצי כוסות קוקוס
  • 3 כוסות סולת
  • 1 אבקת אפייה
  • 1 אבקת סוכר וניל

 הסירופ

  • 3 כוסות סוכר
  • 1 וחצי כוס מים
  • כמה טיפות לימון
  • מכינים ומקררים את הסירופ לפני שמתחילים להכין את העוגה.
דרך הכנה
  1. את הסוכר והמרגרינה מערבבים לתערובת קצפית, ואז מוסיפים את הביצים אחת אחת ומערבבים
  2. מוסיפים את השמנת, הקוקוס, אבקת האפייה וסוכר וניל
  3. בסוף משלבים את הסולת
  4. שופכים לתבנית מרובעת ואופים בחום 180 מעלות עד שפני העוגה חומים
  5. מוציאים את העוגה בעודה חמה שופכים את הסירופ הקר ומפזרים קוקוס .
    מאוד טעים
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
8
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
7
ראובן מ. (עורך)
לא מתאים, גם טעם וגם מרקם שונה
6
אפשר להוסיף שמן במקום מרגרינה ?
5
סוזיה (מקצוענ/ית)
נכון 3 כוסות סוכר ולא לוותר על 3 כוסות סוכר
4
3 כוסות סוכר????
3
סוזיה (מקצוענ/ית)
התכוונתי ל3 גביעי שמנת חמוצה.
2
בוקר טוב . לגבי השמנת החמוצה 3 כפות או 3גביעים ! קצת פירוט
1
ציון 10
עוגה מאוד מאוד טעימה
עוגת סולת וקוקוס By , 2008-04-19T20:42:36+03:00 עוגת סולת וקוקוס עוגת צרקסי Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 0 Tags: none Ingredients: - 1 כוס סוכר 1 מרגרינה רכה מאוד 3 ביצים 3 גביעי  שמנת חמוצה 1 וחצי כוסות קוקוס 3 כוסות סולת ... Instructions: את הסוכר והמרגרינה מערבבים לתערובת קצפית, ואז מוסיפים את הביצים אחת אחת ומערבבים מוסיפים את השמנת, הקוקוס, אבקת האפייה וסוכר וניל בסוף משלבים את הסולת ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
  • סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
  • לחם בקלות - חלק ב' [הדרכה] - בהמשך לסדרה על הכנת לחמים, נדבר על אפשרויות שונות בהכנת המרקם, על הגימור וכמויות....
הנצפים ביותר