Pesto
תפריט
א', 26 ינו 2025, 13:27
110501 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

ליקר פסיפלורה

לאוהבי הפרי המדהים הזה.    
מאת: שלקה ::: צפיות: 14195   

ליקר פסיפלורה
יום לפחות
קושי: קל הכנה
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 2 ק"ג פסיפלורה
  • 750 מ"ל כוהל נקי 96%
  • 4 כוסות מים
  • 2 כוסות סוכר
דרך הכנה
  1. מרוקנים את הפסיפלורות לקערה.(יוצא בערך 1 ליטר פרי.)
  2. ממיסים בסיר על האש את הסוכר עם המים ומצננים.
  3. מערבבים את הפסיפלורה, הכוהל, המים והסוכר ביחד.
  4. מעבירים לצנצנת זכוכית אטומה ומאחסנים במקום קריר וחשוך למשך כ-30 יום.
  5. כל כמה ימים מנערים בעדינות את המיכל לערבוב התכולה.
  6. כעבור כ-30 יום מסננים את הליקר במסננת גסה להוצאת הגרעינים. (אפשר להקפיא את מה שנשאר ולהשתמש בעוגות מוסים וכו'.)
  7. מעבירים שוב את הליקר במסננת עדינה עד לקבלת ליקר חלק ונקי.
הערות

מאחסנים בבקבוקים אטומים עד להגשה.

מומלץ להגיש את הליקר מצונן היטב על קרח.

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
9
sweeti
בסעיפים 6 + 7 כתוב לסנן ואיך לבצע זאת
8
משתמשים גם בגרעינים של פסיפלורה?או שיש צורך בלסנן ?בתמונה זה נראה בלי גרעינים..
7
ראובן מ. (עורך)
רשום "אטומה", אין כזה דבר "אטומה חלקית"...
6
הצנצ. אמורה להיות אטומה לגמרי?
5
שלקה (מקצוענ/ית)
כוהל נקי אפשר לקנות בכל סופר באזור האלכוהול.
4
איפה קונים כוהל נקי?איך עושים פרוזן יוגורט עם פסיפלורה?
2
דפנה (מנוסה)
כמה זמן המשקה נשמר? האים חייב קרור?
1
ראובן מ. (עורך)
ציון 10
משקה קסום! תודה :)
ליקר פסיפלורה By , 2008-04-24T18:10:56+03:00 ליקר פסיפלורה לאוהבי הפרי המדהים הזה. Prep Time: PT20M Cook time: יום לפחות Yield: 0 Tags: none Ingredients: - 2 ק"ג פסיפלורה 750 מ"ל כוהל נקי 96% 4 כוסות מים 2 כוסות סוכר ... Instructions: מרוקנים את הפסיפלורות לקערה.(יוצא בערך 1 ליטר פרי.) ממיסים בסיר על האש את הסוכר עם המים ומצננים. מערבבים את הפסיפלורה, הכוהל, המים והסוכר ביחד. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר