Pesto
תפריט
ש', 21 ספט 2019, 00:13
110433 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

גלילות סלמון מעושן

גלילות בצק עם סלמון מעושן בטעם גן עדן    

מאת: רונה 1234 ::: צפיות: 5867   

גלילות סלמון מעושן
8 מנות
30 דקות ופחות
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 200 גר' סלמון מעושן פרוס
  • בצק עלים
  • 1 ביצה קשה
  • 3 כפות גבינה מגורדת (בחירה)
  • כמה כפות מיונז
  • 20 גר' מרגרינה/ חמאה
  • בצל קטן קצוץ דק
  • בזיליקום
  • פטרוזיליה
  • פלפל שחור ומלח
  • כפית מיץ לימון
  • שן שום כתושה (או 2/3 שום גבישי)

 

דרך הכנה
  1. ממיסים את המרגרינה בתבנית, מטגנים את הבצלצל, מוסיפים את התבלינים ואת המיץ לימון.
  2. מרדדים את הבצק עלים מעט, כדי שיהיה יותר דק, למלבן באורך בערך 40 ס"מ ורוחב 25 ס"מ
  3. מורחים את המיונז על הבצק בשכבה דקה
  4. מפזרים את פרוסות הדג המעושן בכל שטח הבצק חוץ מ2 סמ עליונים.
  5. מורחים את התערובת מהמחבת, לכל האורך. (רק בתחתית), מעל התערובת (לא מעליה ממש, אלא פחות רחוק מהתחתית) שמים פרוסות דקות של ביצה קשה, ומעליה מפזרים את הגבינה.
  6. מגלגלים את הבצק עם הדג, חוצים לשנים, ושמים בתבנית כשהסגירה כלפי מטה. מפזרים מעט פלפל שחור מעל הבצק.
  7. אופים עד שהבצק משחים.
  8. להגשה, חותכים פרוסות בעובי של 2-3 סמ, ומגישים על מצע ירוק עם עגבניות שרי.. (2 פרוסות למנה)
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
3
סעיף 5 לא ברור.התערובת באה מעל הדג? למ ה מתייחסת ההערה בסוגריים של "רק בתחתית"?תודה.
2
ציון 10
מה אפשר במקום הגבינה או לוותר.נראה מעולה
1
לא נאמר כמה זמן אופים
גלילות סלמון מעושן By , 2008-06-08T13:10:59+03:00 גלילות סלמון מעושן גלילות בצק עם סלמון מעושן בטעם גן עדן Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 8 Tags: none Ingredients: - 200 גר' סלמון מעושן פרוס בצק עלים 1 ביצה קשה 3 כפות גבינה מגורדת (בחירה) כמה כפות מיונז 20 גר' מרגרינה/ חמ... Instructions: ממיסים את המרגרינה בתבנית, מטגנים את הבצלצל, מוסיפים את התבלינים ואת המיץ לימון. מרדדים את הבצק עלים מעט, כדי שיהיה יותר דק, למלבן באורך בערך 40 ס"מ ורוחב 25 ס"מ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר