סלט עוף
על לקט עלי ביבי וחסה
6 מנות
מוקפץ
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
מרכיבים
- חצי ק"ג חזה עוף חתוך לרצועות
- 50 גרם שומשום
- 50 גרם גרעיני חמנייה
- שליש כוס רוטב צ'ילי
- 1 כפית מלח
- 2 כפות שמן זית
- לקט עלי ביבי וחסה
דרך הכנה
- מחממים מחבת או ווק עם 2 כפות השמן
- מוסיפים את חזות העוף ומערבבים עד להזהבה
- מתבלים במלח ומוסיפים את הצ'ילי מערבבים
- מוציאים מהמחבת לאחר שהעוף מבושל לגמרי ויוצקים על העלים
- לאותו מחבת מוסיפים את השומשום והגרעינים ומטגנים קלות
- מוסיפים מעל העוף ונהנים
הערות
דיאטטי ומשביע ביותר
אין תגובות עדיין
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● ביצים [תזונה] - ...
- ● ברכות משולחן ראש השנה בחמישה צבעים [בריאות] - ייעוץ מדעי: מרב מור אופיר, תזונאית קלינית ויועצת מדעית למועצת הצמחים...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - תוספי מזון [מידע] - פרק 3 - תוספי מזון...
- ● איך לבחור את תפוחי האדמה למרק חורפי מחמם ומעשיר באנרגיה? [מידע] - מרק עם תפוחי אדמה לחימום והעשרה באנרגיה בימי החורף קיבוצי חבל מעון, מגדלי תפוחי אדמה וגזר "דוד...
- ● "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
הנצפים ביותר
- קבב רומני [אבי מ.] -
- בצק שוקולד [אבי מ.] - לעיצוב, פיסול או יצירת אלמנטים לקישוט עוגות
- עוגיות לחיצה [אבי מ.] - במכשיר לחיצת עוגיות
- עוגת צימוקים [אבי מ.] - עוגת צימוקים בחושה מצוינת לקפה.
- עוגת גבינה פירורים ושמנת [אבי מ.] -
- קרפציו סלק [אבי מ.] -
- סלט כרוב עם אטריות "מג'יק" [פסקל] - כרוב בתוספת תערובת קלויה של אטריות ושקדים, ברוטב חמוץ מתוק