דג סלמון ביין לבן
דגים
10 מנות
30 דקות עד שעתיים
מרכיבים
- 1 פילה דג סלמון ללא עצמות ואידרה
- 1 כוס יין לבן חצי יבש
- 4 שיני שום
- כפית מלח
- כפית פלפל לבן
- חצי כוס רוטב סויה
- כוס שמן זית
- עלי רוזמרין טריים
דרך הכנה
- למרוח את הדג בשמן זית
- למרוח שום קצוץ על הדג
- פזר תבלינים מעל
- לשפוך יין לבן ורוטב סויה מעל הדג ולעסות את הדג
- לפזר עלי רוזמרין מסביב לדג
- לאפות בתבנית ללא כיסוי חצי שעה עד שעה בתנור מחומם מראש בחום של 180 מעלות.
- להוציא כאשר הדג נראה יבש ומוכן
אין תגובות עדיין
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- מרק תירס ב-5 דקות [רוזליזה] - מרק תירס פרווה
- טראפל שוקולד לבן [אבי מ.] -
- סלט גזר וקישואים עם שומשום [אבי מ.] - באדיבות קיבוצי חבל מעון, מגדלי ומשווקי גזר "דוד משה"
- תחתיות ארטישוק ממולאות בשר ותרד [אבי מ.] -
- עוגות טורט תפוזים וקוקוס [david99] - עוגה קלה להכנה ומאוד טעימה
- חלות [SARIT] - חלות ולחמניות
- עוגת קוקוס אוורירית [אבי מ.] - עוגת קוקוס בחושה וקלילה.