דג סלמון ביין לבן
דגים

10 מנות

מרכיבים
- 1 פילה דג סלמון ללא עצמות ואידרה
- 1 כוס יין לבן חצי יבש
- 4 שיני שום
- כפית מלח
- כפית פלפל לבן
- חצי כוס רוטב סויה
- כוס שמן זית
- עלי רוזמרין טריים
דרך הכנה
- למרוח את הדג בשמן זית
- למרוח שום קצוץ על הדג
- פזר תבלינים מעל
- לשפוך יין לבן ורוטב סויה מעל הדג ולעסות את הדג
- לפזר עלי רוזמרין מסביב לדג
- לאפות בתבנית ללא כיסוי חצי שעה עד שעה בתנור מחומם מראש בחום של 180 מעלות.
- להוציא כאשר הדג נראה יבש ומוכן
אין תגובות עדיין
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● הכל על עוגיות (חלק ד') [הדרכה] - עוגיות זילוף ולחיצה....
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
הנצפים ביותר
- רוטב ג'ינג'ר לסלט [אבי מ.] -
- גספצו [אבי מ.] - מרק עגבניות קר ספרדי
- כיסונים ממולאים מטוגנים [אבי מ.] - כיסונים במלית תפוחי עץ או שוקולד
- רוטב גריל מיוחד [אבי מ.] - שווה לנסות.
- לביבות חנוכה לפי הסבתא הגדולה מירושלים [גיליה] - לא דיאטטי בכלל - להפך
- עוגת גבינה קלת הכנה [אבי מ.] -
- שטרודל דובדבנים - הונגרי [aliza_325] - טעים חם או קר