Pesto
תפריט
ה', 22 אוג 2019, 09:07
110431 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת בלינצ'ס במלית גבינת שמנת, סלמון ועירית

מנת אירוח מצודדת, מיוחדת וטעימה    

מאת: חנהל'ה ::: צפיות: 4718   

עוגת בלינצ'ס במלית גבינת שמנת, סלמון ועירית
12 מנות
30 דקות ופחות
 
מרכיבים

בלינצ'ס: דקיקים

  • 1 כוס קמח לבן
  • 2  ביצים
  • 1/2 כפית מלח
  • קורט פלפל שחור
  •  1 1/3 כוסות מים
  •  2 כפות שמן

 למילוי:

  • 3 גבינת שמנת 30%
  • 18 סלמון מעושן - פרוסות דקיקות
  • עירית קצוצה


להגשה :

  •  ביצים קשות - כמספר הסועדים
דרך הכנה
  1. לערבב יחד לבלילה חלקה (אני עושה זאת במיקסר):
    1 כוס קמח, 2 ביצים, חצי כפית מלח קורט פלפל, כוס ושליש מים 2 כפות שמן
  2. לחמם מחבת לבלינצ'ס ...
  3. למרוח שכבה דקה של שמן (אני יוצקת מעט ומורחת את זה בעזרת מגבת נייר).
  4. למלא 2/3 מצקת וליצוק למחבת.
  5. כאשר הדפנות מתרחקות/משתחררות מעט, להפוך ולטגן עוד כ- 1/2 דקה... וחוזר חלילה.
  6. מהכמות הנ"ל מוכנים 10-11 דפי בלינצ'ס.

    ההרכבה:
  7. על כל עלה למרוח' בעזרת מרית, שכבה של גבינת שמנת.
  8. עליה להניח 2 פרוסות סלמון מעושן
  9. עליהן לפזר עירית קצוצה.
    כך לערום את כל העלים... כמות המילוי מספיקה ב ד י ו ק.
  10. להעביר למקרר למשך מספר שעות
  11. לפרוס למשולשים (12-16 יח').
  12. להגיש לצד חצאי ביצים קשות, ולימון.
  13. מ ע ד ן.
הערות
מבוסס על מתכון מאתר "מעדנות" תמונות נוספות לחצו כאן
אין תגובות עדיין
עוגת בלינצ'ס במלית גבינת שמנת, סלמון ועירית By , 2008-06-22T20:16:17+03:00 עוגת בלינצ'ס במלית גבינת שמנת, סלמון ועירית מנת אירוח מצודדת, מיוחדת וטעימה Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 12 Tags: none Ingredients: - בלינצ'ס: דקיקים 1 כוס קמח לבן 2  ביצים 1/2 כפית מלח קורט פלפל שחור  1 1/3 כוסו... Instructions: לערבב יחד לבלילה חלקה (אני עושה זאת במיקסר): 1 כוס קמח, 2 ביצים, חצי כפית מלח קורט פלפל, כוס ושליש מים 2 כפות שמן לחמם מחבת לבלינצ'ס ... למרוח ש...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר