עוגת נס קפה וברנדי
עוגה נ ה ד ר ת - מומלץ להגיש יום לאחר ההכנה

16 מנות

ציון גולשים:
8.5
[2 מדרגים]
מרכיבים
1 כוס סוכר
2 כוסות קמח
1 חבילה מרגרינה מומסת
3 ביצים
1 אבקת אפיה
1 סוכר וניל
שליש כוס ברנדי
1 גביע אשל/ שמנת/יוגורט
4 כפות נס קפה
כוס חצי אגוזי מלך קצוצים + חופן שוקולד צ'יפס
.
דרך הכנה
- טורפים את כל המרכיבים.
- מוסיפים למסה כוס וחצי אגוזי מלך קצוצים. אופציה של הוספת חופן שוקולד צ'יפס (אפשר לוותר ללא היסוס).
- יוצקים את המסה לשתי תבניות אינגליש קייק.
- אופים בחום בינוני למשך 30-45 דקות עד שקיסם שננעץ יוצא נקי ויבש.
הערות
העוגה טעימה יותר יום לאחר האפיה.
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה :::
מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה


קטגוריות
מתכוני חגים
- ראש השנה 18 Sep 2020
- סוכות ושמחת תורה 02 Oct 2020
- חנוכה 10 Dec 2020
- טו בשבט 27 Jan 2021
- פורים 25 Feb 2021
- פסח 27 Mar 2021
- יום העצמאות 14 Apr 2021
- שבועות 16 May 2021
כתבות, הדרכה, מידע
- ● חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
- ● שלל טיפים לעוגות גבינה מוצלחות [טיפים] - מגוון רעיונות ומידע חיוני החשובים להצלחת עוגות גבינה. אספנו עבורכם את כל הטיפים מהאתר ומהרשת....
- ● מבחר עוגות וקינוחים לראש השנה [טיפים] - אספנו עבורכם כמה מהעוגות והמאפים המביאים שמחה לשולחן החג...
- ● מונחי יסוד עבריים בבישול ואפיה [מידע] - מונחים בסיסיים בבישול ואפיה - רשימה חלקית....
- ● אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
הנצפים ביותר
- צלי כתף [איווט] -
- גנאש שוקולד לבן או חלב מוקצף [אבי מ.] - לציפוי ומילוי עוגות.
- אורז עם פול ירוק [אבי מ.] -
- סלט חצילים עגבניות [אבי מ.] -
- סינטה ברוטב יין אדום, בתוספת פירה תמרים ורוטב פסטו [שף אמיר מרקוביץ'] - באדיבות "דורות" יצרני מוצרי שום ותיבול
- סלט פסטה צבעוני [אבי מ.] -
- טרין שוקולד [אבי מ.] -