Pesto
תפריט
ו', 16 אפר 2021, 23:27
110469 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

רביולי גבינה ברוטב בטטה ורוקפור

   

מאת: מירי 1 ::: צפיות: 6286   

רביולי גבינה ברוטב בטטה ורוקפור
4 מנות
30 דקות ופחות
 
מרכיבים
  • חבילת רביולי גבינה
  • בטטה בינונית שנאפתה בתנור בתוך נייר כסף
  • 150 גרם רוקפור מגורדת.
  • 1 שמנת מתוקה
  • קורט מלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט
  • חצי כוס חלב
  • מעט פרמזן לקישוט
דרך הכנה
  1. לבשל את הרביולי לפי הוראות היצרן.
  2. למעוך בבלנדר את הבטטה יחד עם החלב
  3. להניח במחבת עמוקה או סיר את השמנת המתוקה ולחמם מעט.
  4. יש להוסיף לשמנת את תערובת הבטטה.
  5. לגרד את הרוקפור ולהכניס לרוטב.
  6. להוסיף את התבלינים לערבב, ולסיום להכניס את הרביולי ולערבבו בתוך הרוטב כך שכל רביולי יהיה מצופה ברוטב הבטטה.
  7. ברגע שהרוטב מוכן זמן הבישול של הרביולי עם הרוטב הינו קצר 2 דקות לערך.
  8. להניח על צלחת הגשה ולפזר פרמזן.
אין תגובות עדיין
רביולי גבינה ברוטב בטטה ורוקפור By , 2008-07-20T11:56:15+03:00 רביולי גבינה ברוטב בטטה ורוקפור Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 4 Tags: none Ingredients: - חבילת רביולי גבינה בטטה בינונית שנאפתה בתנור בתוך נייר כסף 150 גרם רוקפור מגורדת. 1 שמנת מתוקה קורט מלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט... Instructions: לבשל את הרביולי לפי הוראות היצרן. למעוך בבלנדר את הבטטה יחד עם החלב להניח במחבת עמוקה או סיר את השמנת המתוקה ולחמם מעט. יש להוסיף לשמנת את תע...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר