פשטידת פטריות קלה ונפלאה
פרווה


מרכיבים
- בצק עלים (אני השתמשתי בפילאס יותר דק)
- 2 קופסאות שימורים פטריות
- 4 בצלים גדולים
- מלח, פלפל
- 3 ביצים
דרך הכנה
- להדליק את התנור לחום 200 מעלות
- לשמן את התבנית ולהניח את הבצק גם שיכסה את הדפנות
- לטגן את הבצל עד שזהוב
- לשפוך את המים של הפטריות ולהכניס למחבת לדקה
- להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם, לחכות שיתקרר קצת
- בקערה קטנה לערבב את הביצים ולשפוך לעיסת הפטריות לערבב טוב, ולשפוך על הבצק שבתבנית
- לאפות בחום 200 מעלות כ-20-25 דקות
- להוציא, לחתוך לחתיכות ולהגיש
הערות
מאד טעים בתוספת סלט לארוחת ערב
אין תגובות עדיין
קטגוריות
מתכוני חגים
- ראש השנה 18 Sep 2020
- סוכות ושמחת תורה 02 Oct 2020
- חנוכה 10 Dec 2020
- טו בשבט 27 Jan 2021
- פורים 25 Feb 2021
- פסח 27 Mar 2021
- יום העצמאות 14 Apr 2021
- שבועות 16 May 2021
כתבות, הדרכה, מידע
- ● חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
- ● שלל טיפים לעוגות גבינה מוצלחות [טיפים] - מגוון רעיונות ומידע חיוני החשובים להצלחת עוגות גבינה. אספנו עבורכם את כל הטיפים מהאתר ומהרשת....
- ● מבחר עוגות וקינוחים לראש השנה [טיפים] - אספנו עבורכם כמה מהעוגות והמאפים המביאים שמחה לשולחן החג...
- ● מונחי יסוד עבריים בבישול ואפיה [מידע] - מונחים בסיסיים בבישול ואפיה - רשימה חלקית....
- ● אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
הנצפים ביותר
- ממרח אגוזי פקאן בטעם כבד [אבי מ.] -
- שניצל דיאנה [אבי מ.] - שניצל הודו ברוטב
- ממרח עגבניות מיובשות [אבי מ.] - על פרוסת לחם או כמלית למאפים.
- מאפה 4 גבינות [אבי מ.] -
- Fritata (חביתה) תפו"א [אבי מ.] -
- אגרול פילו במלית עוף וירקות [אבי מ.] -
- פשטידת גבינה ובצל [אבי מ.] - פשטידת בצל וגבינה נמוכה, כמנה ראשונה או כתוספת למנה עיקרית.