Pesto
תפריט
ו', 14 אוג 2020, 07:32
110454 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

שניצלונים בבצק בירה

   

מאת: luba111 ::: צפיות: 27112   

שניצלונים בבצק בירה
30 דקות ופחות
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • בצק בירה:
    - כוס בירה בהירה
    - 250 גרם קמח
    - 2 ביצים
    - מעט מלח
  • שניצל עוף (כ – 10 שניצלים)
  • רוטב צ’ילי מתוק
  • חסה  
דרך הכנה
  1. מנפים את הקמח לקערה.
  2. מוסיפים מלח, ביצה ומחצית מכמות הבירה, ומערבבים לבלילה חלקה.
  3. מוסיפים את הבירה שנותרה, ובוחשים.
  4. מכסים ושומרים בצד (בקיץ שומרים במקרר!) לחצי שעה עד שעה ובינתיים לחתוך שניצל עוף לרצועות (כ – 10 שניצלים).
  5. להוסיף את רצועות העוף לבלילת הבירה ולהשרות כחצי שעה נוספת במקרר.
  6. לחמם מחבת עמוקה או סיר עמוק עם שמן עמוק.
  7. לטגן בשמן עמוק להזהבה, להניח בקערה עם נייר סופג לספיגת שמן עודף...
  8. להגיש עם רוטב צ’ילי על מצע חסה
הערות
להגיש עם רוטב צילי מתוק......מעולה!!!!
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
3
ציון 10
הכנתי אתמול 30.8 את השניצלונים לילדים כחטיף לארוחת ערב , יצא ממש ממש טעים ופריך .
2
לא כדאי... בטיגון זה מעדן
1
האם אפשר לאפות במקום לטגן?
אסתיא
שניצלונים בבצק בירה By , 2008-09-16T14:18:21+03:00 שניצלונים בבצק בירה Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 0 Tags: none Ingredients: - בצק בירה: - כוס בירה בהירה - 250 גרם קמח - 2 ביצים - מעט מלח שניצל עוף (כ – 10 שניצלים) רוטב צ’ילי מתוק ... Instructions: מנפים את הקמח לקערה. מוסיפים מלח, ביצה ומחצית מכמות הבירה, ומערבבים לבלילה חלקה. מוסיפים את הבירה שנותרה, ובוחשים. מכסים ושומרים בצד (בקיץ שו...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר