Pesto
תפריט
ד', 29 ינו 2020, 04:34
110438 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פסטה ברוטב בטטה ושמנת

דליקטס    

מאת: מוזית ::: צפיות: 9695   

פסטה ברוטב בטטה ושמנת
3 מנות
30 דקות ופחות
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • פסטה שבלולים, ביסלי (או פסטה אחרת-מה שאוהבים)-3/4 שקית
  • מיכל שמנת לבישול-15%
  • 2 בטטות בינוניות
  • 10 שיני שום שלמות (ולא פחות!)
  • שמן זית ( או מעט חמאה)
  • מעט אגוז מוסקט
  • מלח, פלפל גרוס
דרך הכנה

1. מבשלים את הבטטות במים רותחים עד שהן מתרככות. לאחר שהן מתרככות יש לטחון אותן (עם או בלי קליפה) עד שהן הופכות למחית.
2. במקביל-מטגנים את שיני השום עם 3 כפות שמן זית (או מעט חמאה) עד שהן משחימות.
3. מוסיפים את כל המרכיבים למחבת עם שיני השום, מתבלים ומערבבים היטב עד לרוטב אחיד.
4. מוסיפים את הרוטב לפסטה מבושלת, מערבבים ושוב מתבלים לפי הטעם.

הערות
אפשר להוסיף גם בזיליקום טרי, למי שאוהב.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
5
ערב טוב ! סליחה על הבורות , את השיני שום לקצוץ? או למעוך ?
4
זה נשמע טעים למי שמעדיף חתיכות בטטה במקום רוטב בטטה.
3
אני מכינה את זה בלי לבשל את הבטטות לפני, פשוט מוסיפה אותן לבצל אחרי הטיגון בקוביות קטנות.. מוסיף למרקם...
2
שמחה שנהנית...גם לדעתי זה אחלה מתכון, פשוט וטעים ביותר.
1
ציון 10
מתכון מעולה!!!!
וטעים...
פסטה ברוטב בטטה ושמנת By , 2008-09-27T15:43:39+03:00 פסטה ברוטב בטטה ושמנת דליקטס Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 3 Tags: none Ingredients: - פסטה שבלולים, ביסלי (או פסטה אחרת-מה שאוהבים)-3/4 שקית מיכל שמנת לבישול-15% 2 בטטות בינוניות 10 שיני שום שלמות (ולא פחות!) שמן... Instructions: 1. מבשלים את הבטטות במים רותחים עד שהן מתרככות. לאחר שהן מתרככות יש לטחון אותן (עם או בלי קליפה) עד שהן הופכות למחית. 2. במקביל-מטגנים את שיני השום עם 3 כפות שמן זית (או מעט חמאה) עד שהן מש...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
  • סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
  • לחם בקלות - חלק ב' [הדרכה] - בהמשך לסדרה על הכנת לחמים, נדבר על אפשרויות שונות בהכנת המרקם, על הגימור וכמויות....
הנצפים ביותר