Pesto
תפריט
א', 31 מאי 2020, 01:39
110453 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

דלעת-ביין

   

מאת: לבנהa ::: צפיות: 4050   

דלעת-ביין
8 מנות
30 דקות עד שעתיים
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 1 עד 1-1/2 ק"ג דלעת
  • 150 גרם צימוקים כהים
  • 1/2-1 כוס סוכר חום 
  • 1- כוס מים מברז
  • 1/2 כוס יין  חצי יבש
  • 3- כפות שמן
  • 50 גרם מרגרינה רגילה
  • 1 כפית מלח
  • פלפל שחור לטעם
  • 1/2 כפית קינמון
דרך הכנה
  1. חותכים את הדלעת יחד עם הקליפה לקוביות גדולות
  2. שמים אותה בתבנית פיירקס, יחד עם הצימוקים והסוכר.
  3. בוללים בקערה, מים, יין, שמן, מרגרינה ותבלינים.
  4. יוצקים הכל על הדלעת שבתבנית
  5. אופים בחום בינוני של 175 מעלות כשעה וחצי.
  6. מגישים חם או פושר, בתוספת אורז לבן.
  7.           ב.ת.א.ב.ו.ן
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
3
דפנה (מנוסה)
ציון 10
המתכון של הדלעת מצוין .הכנתי מדלעת עגולה שטוחה .כל הסועדים בקשו תוספת
2
לבנהa (במטבח)
כן אפשר גם בשמן,
אבל במרגרינה יותר טעים.
1
מדוע שימוש במרגרינה?האם אפשר רק בשמן?
דלעת-ביין By , 2008-10-01T13:00:52+03:00 דלעת-ביין Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 8 Tags: none Ingredients: - 1 עד 1-1/2 ק"ג דלעת 150 גרם צימוקים כהים 1/2-1 כוס סוכר חום  1- כוס מים מברז 1/2 כוס יין  חצי יבש ... Instructions: חותכים את הדלעת יחד עם הקליפה לקוביות גדולות שמים אותה בתבנית פיירקס, יחד עם הצימוקים והסוכר. בוללים בקערה, מים, יין, שמן, מרגרינה ותבלינים. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר