שוק ברווז קונפי עם רוטב פירות יער

10 מנות

ציון גולשים:
10
[1 מדרגים]
מרכיבים
10 יחידות שוקי ברווז מנוקים מגידים
מלח גס ופלפל שחור גרוס
שומן אווז (או שמן קנולה)
5 ענפי רוזמרין
5 ענפי טימין
עלי דפנה
10 גרגירי פלפל אנגלי
מלח גס ופלפל שחור גרוס
שומן אווז (או שמן קנולה)
5 ענפי רוזמרין
5 ענפי טימין
עלי דפנה
10 גרגירי פלפל אנגלי
לרוטב:
2 כוסות תערובת פירות יער קפואים
1 בקבוק יין אדום
1/2 מקל וניל
1 כוכב אניס
1 כוס מרק צח (ציר)
4 כפות סוכר חום
דרך הכנה
אופן ההכנה:
- את שוקי הברווז מתבלים היטב ובנדיבות במלח גס ופלפל שחור גרוס.
- מניחים את השוקיים בתבנית משומנת ומכניסים פנימה את שאר המרכיבים.
- עוטפים היטב את התבנית בנייר אלומיניום, ומכניסים לתנור לטמפרטורה של 150 מעלות לכשעה וחצי, כשמוכן להוציא את שאריות השומן, ולשמור לחימום המנה בפעם הבאה.
להכנת הרוטב:
- שמים בסיר את היין , הסוכר, פירות היער, הוניל והאניס ומבשלים עד לקבלת רוטב סמיך .
- מוסיפים את הציר ומצמצמים עד לקבלת רוטב סמיך ואחיד.
הערות
המתכון באדיבות ביסטרו בר אדלה- אזור התעשייה רמת ישי
אדלה: האזור המסחרי, רמת ישי. 04-9535358
שעות פעילות: א-ה, 9:00 – 24:00
ו , 8:30 – אחרון הלקוחות
ש, 11:00 – 24:00
ארוחות בוקר: א-ה, 9:00 – 13:00 שבת, 11:00 – 13:00
ארוחות עסקיות: א-ה 12:00 – 17:00
אדלה: האזור המסחרי, רמת ישי. 04-9535358
שעות פעילות: א-ה, 9:00 – 24:00
ו , 8:30 – אחרון הלקוחות
ש, 11:00 – 24:00
ארוחות בוקר: א-ה, 9:00 – 13:00 שבת, 11:00 – 13:00
ארוחות עסקיות: א-ה 12:00 – 17:00
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● הכל על עוגיות (חלק ד') [הדרכה] - עוגיות זילוף ולחיצה....
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
הנצפים ביותר
- חזה עוף ברוטב תאנים [אבי מ.] -
- בראוניז פאדג' שוקולד [אבי מ.] - להסבר על בראוניז, מרכיבים והמלצות בהכנה לחצו כאן.
- עוגת חול [אבי מ.] - עוגה אירופאית לקפה במרקם פרורי.
- פונדו בשר [אבי מ.] - מנה אירופאית קלאסית.
- עוגת שוקולד ומוס שוקולד לבן [אבי מ.] - מוס שוקולד לבן על בסיס עוגת שוקולד בציפוי שוקולד מריר.
- עוגת אילסרים [אבי מ.] - אפיה וינאית
- איטריות ביצים ברוטב אסיאתי [אבי מ.] -