Pesto
תפריט
ש', 21 ספט 2019, 08:44
110433 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פטריות במילוי גבינות ברוטב פסטו ושמנת

   

מאת: מירי 1 ::: צפיות: 5239   

פטריות במילוי גבינות ברוטב פסטו ושמנת
4 מנות
30 דקות ופחות
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 2 סלסילות פטריות שמפיניון טריות
  • 100 גרם פרמזן
  • 100 גרם בולגרית
  • 200 גרם גבינה צהובה
  • 200 גרם  בזיליקום
  • שמנת מתוקה
  • 150 מי"ל חלב
  • 100 גרם צנוברים
  • קורטוב מלח ופלפל שחור
דרך הכנה
  1. להוריד לפטריות את הרגליים .
  2. למילוי:לערבב את הבולגרית עם הפרמזן לתבל בפלפל שחור ולמלא את הפטריות .
  3. בבלנדר יש לערבל את השמנת המתוקה עם צרור הבזיליקום והצנוברים.
  4. לפסטו שנוצר יש להוסיף את החלב ולתבל במלח ופלפל.
  5. להניח את הפטריות הממולאות בתבנית ומעליהן יש לשפוך  את רוטב הפסטו .
  6. לסיום יש לפזר מעל את הגבינה הצהובה ולהכניס לתנור שחומם מראש עד אשר הגבינה מעל נמסה.(כ10-15 דקות בתנור)

 

 

הערות
מומלץ לאכול זאת עם סלט עלים ירוק ולחם שום.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ציון 10
פשוט מעולה, וקל כל כך!!! הכנתי אותו לשבועות וכולם פשוט אהבו מאוד.
פטריות במילוי גבינות ברוטב פסטו ושמנת By , 2008-10-27T10:26:03+02:00 פטריות במילוי גבינות ברוטב פסטו ושמנת Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 4 Tags: none Ingredients: - 2 סלסילות פטריות שמפיניון טריות 100 גרם פרמזן 100 גרם בולגרית 200 גרם גבינה צהובה 200 גרם  בזיליקום שמנת מתוקה ... Instructions: להוריד לפטריות את הרגליים . למילוי:לערבב את הבולגרית עם הפרמזן לתבל בפלפל שחור ולמלא את הפטריות . בבלנדר יש לערבל את השמנת המתוקה עם צרור הבזיליקום והצנוברי...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר