Pesto
תפריט
ש', 21 ספט 2019, 08:45
110433 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פרגיות במילוי אורז, בשר, משמשים וצנוברים

   

מאת: מירי 1 ::: צפיות: 4359   

פרגיות במילוי אורז, בשר, משמשים וצנוברים
4 מנות
30 דקות עד שעתיים
 
מרכיבים
  • 4 פרגיות (עופות שלמים קטנים)
  • כוס אורז מבושל
  • 100 גרם משמשים יבשים
  • 500 גר' בשר טחון
  • 2 בצלים קצוצים לקוביות
  • 100 גרם פטרוזיליה
  • 100 גרם צנוברים קלויים
  • כפית וחצי קינמון
  • כף וחצי דבש(רגיל)
  • מלח ופלפל שחור
  • למישרה החיצונית של הפרגיות: 2 כפות סילאן, כף וחצי פפריקה מתוקה חצי כף פלפל שחור, חצי כף כמון ומלח. רבע כוס שמן.
דרך הכנה
  1. לערבב את מרכיבי המישרה ולתבל עימה את הפרגיות מבחוץ ומפנים.
  2. לטגן את הבצל הקצוץ לאחר הזהבתו להוסיף את הבשר הטחון ולפורר היטב עד לבישולו.
  3. בקערה י ש להניח את האורז המבושל ,הצנוברים, המשמשים הקצוצים , הבשר הטחון והבצל שבושלו ואת הפטרוזיליה הקצוצה.
  4. לתוך המילוי יש להוסיף את הקינמון הדבש מלח ופלפל שחור.
  5. לערבב את המילוי ולהכניס לתוך הפרגיות.
  6. להכניס לתנור שחומם מראש עד אשר הפרגיות משחימות.(מומלץ להניח את הפרגיות כאשר הרגליים כלפי מעלה וקשורות.)

 

הערות

ניתן להשתמש גם בעופיונים (כ 10 ) במקום בפרגיות ולחילופין ניתן גם למלא עוף רגיל.

 

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
מירי 1 (מקצוענ/ית)
פרגיות קטנות( אין הכוונה לנתח ירך אלא לפרגית קטנה שלמה-עוף קטן) עופיונים או לחילופין עוף רגיל בשלמותם,...»»
1
נשמע מתכון נהדר, אבל לא הבנתי איך ניתן למלא את העוף?
פרגיות במילוי אורז, בשר, משמשים וצנוברים By , 2008-10-27T12:13:36+02:00 פרגיות במילוי אורז, בשר, משמשים וצנוברים Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 4 Tags: none Ingredients: - 4 פרגיות (עופות שלמים קטנים) כוס אורז מבושל 100 גרם משמשים יבשים 500 גר' בשר טחון 2 בצלים קצוצים לקוביות 100 גר... Instructions: לערבב את מרכיבי המישרה ולתבל עימה את הפרגיות מבחוץ ומפנים. לטגן את הבצל הקצוץ לאחר הזהבתו להוסיף את הבשר הטחון ולפורר היטב עד לבישולו. בקערה י ש להניח את הא...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר