Pesto
תפריט
ג', 21 ינו 2020, 11:33
110438 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

טחינה פיקנטית ירוקה עם עגבניות

   

מאת: tommf ::: צפיות: 4871   

טחינה פיקנטית ירוקה עם עגבניות
הכנה וקירור
דל כולסטרול
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» סלטים» או ארוחה קלה
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 1 כוס טחינה גולמית מובחרת
  • 3 שיני שום כתושות
  • צרור קטן פטרוזיליה קצוץ דק דק
  • מיץ מ-2 לימונים גדולים
  • מלח לפי הטעם - כ-1/2 כפית
  • 2 עגבניות חתוכות לקוביות קטנות עם הגרעינים והמיץ
  • 1 פלפל צ'ילי ירוק קטן מנוקה מגרעינים חתוך לחצי לאורך וכל חצי חתוך לרצועות דקות
  • מים קרים
דרך הכנה
  1. מכניסים לקערת עבודה את כל המרכיבים למעט העגבניות והצ'ילי ומערבבים היטב עד קבלל טחינה לא סמיכה ולא דלילה. מוסיפים את המים לאט לאט ומערבבים עד קבלת הסמיכות הרצויה.
  2. מוסיפים את העגבניות והצ'ילי ומערבבים לא חזק מדי בשביל לא להפוך את העגבניות לרסק.
  3. מגישים מיד עם סחוג טרי ופיתות חמות.
  4. אוהבי הפיקנטי - אל תוותרו על הצ'ילי.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
tommf (מקצוענ/ית)
תודה רבה מאיה. תבורכי. את מוזמנת לנסות ממתכוני האחרים הקישי על השם שלי. מאחל כל טוב, תומר.
1
ציון 10
טעים!!!
טחינה פיקנטית ירוקה עם עגבניות By , 2008-12-02T05:55:55+02:00 טחינה פיקנטית ירוקה עם עגבניות Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 0 Tags: none Ingredients: - 1 כוס טחינה גולמית מובחרת 3 שיני שום כתושות צרור קטן פטרוזיליה קצוץ דק דק מיץ מ-2 לימונים גדולים מלח לפי הטעם - כ-1/2 כפית ... Instructions: מכניסים לקערת עבודה את כל המרכיבים למעט העגבניות והצ'ילי ומערבבים היטב עד קבלל טחינה לא סמיכה ולא דלילה. מוסיפים את המים לאט לאט ומערבבים עד קבלת הסמיכות הרצויה. מוסיפים א...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
  • סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
  • לחם בקלות - חלק ב' [הדרכה] - בהמשך לסדרה על הכנת לחמים, נדבר על אפשרויות שונות בהכנת המרקם, על הגימור וכמויות....
הנצפים ביותר