Pesto
תפריט
ש', 24 אוג 2019, 13:10
110431 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

סברינה בגירסא אישית

נכון שזו לא הסברינה "הקלאסית".... אך לא כדאי להחמיץ את הגרסא הפרטית הזו. הכמויות הן לתבנית בגודל תבנית תנור האפייה.    

מאת: חנהל'ה ::: צפיות: 5867   

סברינה בגירסא אישית
15 מנות
30 דקות עד שעתיים
 
מרכיבים

לבסיס הסברינה:

  • 2 יוגורט
  • 4 ביצים - שלמות - מס' 1
  • כוס וחצי סוכר
  • 2  1/2 כוס/ות קמח
  • 4 אבקת אפייה - שקיות

לשלב הביניים:

  • 1 כוס מים - מהברז

    להרתחה ליצוק בשלב הביניים:
  • 1 כוס ברנדי
  • 1 תמצית רום - בקבוקון
  • 2 סוכר וניל - שקיות
  • 1/2 כוס מים - מהברז
  • לסיום שלב הביניים:
  • סירופ מייפל
  • לאחר 24 שעות:
  • 3-4 שמנת מתוקה
  • 3-4 כפיות סוכר לבן
  • 100 גרם אגוזי פקאן קצוצים - טריים
  • דובדבנים מסוכרים
  • שוקולד מריר מגורר


     
דרך הכנה

את בסיס העוגה על כל שלביו יש להכין 24 שעות לפני ההגשה
את הקרם ניתן להכין מספר שעות לפני ההגשה


1. לערבל 2 אשל + 4 ביצים + הסוכר
2. להוסיף את שאר החומרים
3. לאפות בחום בינוני-גבוה עד שתזהיב
4. מ י י ד עם הוצאת העוגה מהתנור ליצוק 1 כוס מים מהברז
5. להרתיח בפינג'אן : 1 כוס שרי-ברנדי
1 בקבוקון רום
2 שקיות סוכר וניל
½ כוס מים
6. ליצוק על-העוגה ולקרר
7. ליצוק סירופ מייפל על-פני העוגה
8. לפזר אגוזי פקאן טריים קצוצים דק.


לקישוט ולסיום:

3 שמנת מתוקה + 3 כפיות סוכר
1. להקציף
2. לעטר בקצף, תלוליות, בחלוקה למנות (או לשטוח על-פני העוגה)
3. לעטר בדובדבנים + פתיתי שוקולד מריר

מקור: עצמי

הערות
  1.  זו לא טעות - 4 שקיות אבקת אפיה.
  2. המלצה חמה להקפיד על הוראות ההכנה.

להכנת העוגה בתבנית בקוטר 26 ס"מ - להוריד 1/2 מכל כמויות המצרכים במתכון.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
חנהל'ה (מקצוענ/ית)
זו התבנית שבאה כחלק מתנור האפייה.... לא מדדתי
את גודלה אך זה בקטגוריית התנורים ה"סטנדרטיים".
1
דפנה (מנוסה)
איזה גודל התבנית הבסיסית של העוגה?
סברינה בגירסא אישית By , 2008-12-03T18:26:23+02:00 סברינה בגירסא אישית נכון שזו לא הסברינה "הקלאסית".... אך לא כדאי להחמיץ את הגרסא הפרטית הזו. הכמויות הן לתבנית בגודל תבנית תנור האפייה. Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 15 Tags: none Ingredients: - לבסיס הסברינה: 2 יוגורט 4 ביצים - שלמות - מס' 1 כוס וחצי סוכר 2  1/2 כוס/ות קמח 4 אבקת א... Instructions: את בסיס העוגה על כל שלביו יש להכין 24 שעות לפני ההגשה את הקרם ניתן להכין מספר שעות לפני ההגשה 1. לערבל 2 אשל + 4 ביצים + הסוכר 2. להוסיף את שאר החומרים ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר