עוגיות גרנולה

אפיה

קושי: קל הכנה
» עוגיות» או ארוחה קלה
מרכיבים
- 1/3 כוס שמן
- 50 ג"ר מרגרינה או 1/3 כוס שמן נוסף
- 1/2 1 כוסות סוכר חום
- 1/2 כוס מים
- תמצית וניל
- 2 ביצים
- 1/2 שקית אבקת אפיה
- מעט קינמון לפי הטעם
- 1 כוס קמח מלא
- 3 כוסות קוואקר
- 1 כוס אגוזים קצוצים
- 1/2 כוס קוקוס
- 1/3 כוס שומשום
- 100 ג"ר פצפוצי שוקולד
- אפשר להוסיף צימוקים ושאר פירות יבשים חתוכים
דרך הכנה
- לערבב מרגרינה, שמן, סוכר, וניל וביצים ומים
- להוסיף את החומרים היבשים בהדרגה
- לשים נייר אפיה על תבנית ועם 2 כפות ליצור צורת עוגיות עגולות במרווחים
- לאפות כ-15 ד"ק ב 180 מעלות או עד שמזהיב
הערות
לשמור בצנצנת סגורה לאחר שמתקרר שלא יתפוס לחות
אפשר להחליף את הקוואר בגרנולה אמיתית ויוצא יותר פריך
אין תגובות עדיין
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● הכל על עוגיות (חלק ד') [הדרכה] - עוגיות זילוף ולחיצה....
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
הנצפים ביותר
- עוגת פאדג' שוקולד ודבש [אבי מ.] -
- עוגת מוס לימון [אבי מ.] -
- עוגה גבינה מהירה [איילה 10] - גבינה וסירופ מייפל
- פאי חצילים פלפלים וגבינה [אבי מ.] -
- רוגלאך מבצק שמרים קר [אבי מ.] - רוגלאך רכים ועשירים.
- טארט תפוחים במלית שקדים [אבי מ.] -
- מרובעי גבינה וריבה [אבי מ.] -