Pesto
תפריט
ד', 22 ינו 2020, 05:22
110438 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

טרפלס שוקולד

טרפלס שוקולד    

מאת: שונטלי ::: צפיות: 5457   

טרפלס שוקולד
50 מנות
30 דקות ופחות
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
לאוהבי השוקולד כמוני הנה טרפלס שהכנתי הבוקר וגילגלתי הערב... הוספתי במתכון המקורי קליפות תפוז מגורדות ומעט אגוז מוסקט... הנה המתכון שנילקח מאתר צרפתי... [אגב במתכון הכפלתי כמויות]

  •  400 גר שוקולד לבישול 67 % או 70% קקאו
  • 30 מ"ל שמנת מתוקה
  •  50 גר חמאה חתוכה
  • קקאו לציפוי
ההוספות שלי:
קליפות תפוז מגורדות,ואגוז מוסקט מגורד.
ניתן להוסיף גם שרי זה מעולה [לא היה לי]
דרך הכנה
  1. להמיס את החמאה על אש קטנה עם השמנת
  2. כשהחמאה נמסה והתערובת חמה מאוד לשפוך על השוקולד שחתוך לקוביות בקערה,לערבב לאט עם כף עץ עד שהשוקולד נמס לגמרי
  3. לגרד מעט אגוז מוסקט וקליפת תפוז ולערבב.
  4. לכסות ולהניח במקרר [אני הכנתי בבוקר והוצאתי בערב]
  5. להכין צלחת עם קקאו
  6. להכין כדורים בעזרת כפית ולא חייב שיהיו לגמרי עגולים. אני אישית מעדיפה שתהיה להם צורה לא סטנדרטית.
  7. לגלגל אותם בעזרת מזלג בקקאו
  8. להניח בצלחת לכסות
  9. לשמור במקרר עד ההגשה!

 שחיתות אמיתית
לבריאות שונטי
הערות
מעולה ושחיתותי ...נסו ודווחו
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
היי קולית תודה..תרשי לי להוסיף..עוד גיוון שקיבלתי לאחרונה מתמי בעלת בלוג נהדר
שהכינה גם טראפלס...»»
1
ציון 10
נייייייייס אני אכין את זה
טרפלס שוקולד By , 2008-12-14T21:53:39+02:00 טרפלס שוקולד טרפלס שוקולד Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 50 Tags: none Ingredients: - לאוהבי השוקולד כמוני הנה טרפלס שהכנתי הבוקר וגילגלתי הערב... הוספתי במתכון המקורי קליפות תפוז מגורדות ומעט אגוז מוסקט... הנה המתכון שנילקח מאתר צרפתי... [אגב במתכון הכפלתי כמויות] ... Instructions: להמיס את החמאה על אש קטנה עם השמנת כשהחמאה נמסה והתערובת חמה מאוד לשפוך על השוקולד שחתוך לקוביות בקערה,לערבב לאט עם כף עץ עד שהשוקולד נמס לגמרי ל...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
  • סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
  • לחם בקלות - חלק ב' [הדרכה] - בהמשך לסדרה על הכנת לחמים, נדבר על אפשרויות שונות בהכנת המרקם, על הגימור וכמויות....
הנצפים ביותר