Pesto
תפריט
ב', 13 יול 2020, 15:31
110454 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פילה סלמון ברוטב יין רימונים מסוג פורט (של יקב רימון) ושמן סומסום

מנה נהדרת עם ניחוחות מענגים באדיבות יקב רימון    

מאת: meital_m55 ::: צפיות: 3594   

פילה סלמון ברוטב  יין רימונים מסוג פורט (של יקב רימון) ושמן סומסום
5 מנות
30 דקות ופחות
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 5 יח' פילה סלמון 200- 250 גר' כ"א
  • שמן זית לטיגון
  • 2 כפות שמן סומסום
  • 2 כפות תרכיז רימונים
  • 50 cc פורט רימונים של יקב רימון
  • מיץ מ-3 תפוזים + מעט גרידות
  • מיץ מ-3 לימונים + מעט גרידות
  • מלח ים
  • פלפל גרוס דק
  • מקל וניל חצוי
  • חופן לואיזה קצוצה
דרך הכנה
  1. לחמם תנור ל- c◦200.
  2. במחבת חמה לטגן את הדגים בשמן זית ושמן סומסום.
  3. להפוך לכל הצדדים. להוסיף מלח פלפל.
  4. כשהדג קיבל צריבה מכל הצדדים להוציאו לתבנית ולהכניס לתנור 7-10 דקות.
  5. על המחבת לשפוך את כל שאר המרכיבים. לצמצם מעט ולתקן טעמים.
  6. להוציא את הדגים. לסדר על צלחת הגשה ולצקת מעל את הרוטב.  
הערות
מומלץ להגשה עם בורגול פירות יער, עשבי תיבול ופיסטוקים.

המתכון באדיבות – "יקב רימון" - www.rimonwinery.com

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
פילה סלמון ברוטב יין רימונים מסוג פורט (של יקב רימון) ושמן סומסום By , 2008-12-23T16:08:59+02:00 פילה סלמון ברוטב  יין רימונים מסוג פורט (של יקב רימון) ושמן סומסום מנה נהדרת עם ניחוחות מענגים באדיבות יקב רימון Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 5 Tags: none Ingredients: - 5 יח' פילה סלמון 200- 250 גר' כ"א שמן זית לטיגון 2 כפות שמן סומסום 2 כפות תרכיז רימונים 50 cc פורט רימונים של יקב רימון ... Instructions: לחמם תנור ל- c◦200. במחבת חמה לטגן את הדגים בשמן זית ושמן סומסום. להפוך לכל הצדדים. להוסיף מלח פלפל. כשהדג קיבל צריבה מכל הצדדים להוציאו...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר