Pesto
תפריט
ב', 27 מאי 2019, 09:19
110427 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מעורב ירושלמי ביתי

הכינו את הפיתות, החומוס, הסחוג והציפס    

מאת: tommf ::: צפיות: 5624   

מעורב ירושלמי ביתי
5 מנות
בישול
עתיר חלבון
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» עיקריות» צהריים - ערב
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 1 חזה עוף חתוך לקוביות
  • 1 חבילת כבדי עוף מנוקים מכלי דם וחתוכים לקוביות גדולות
  • 1 בצל גדול חתוך לחצאים וכל חצי לרצועות
  • 3 שיני שום חתוכות לפרוסות
  • 1 פלפל ירוק חריף חתוך לחצי וכל חצי לרצועות
  • 1 כפית שטוחה כמון
  • מלח לפי הטעם
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1/2 כפית תבלין גריל עוף
  • 1/3 כוס שמן זית מובחר
דרך הכנה
  1. מחממים במחבת עמוקה את השמן ומטגנים את הבצל, השום והפלפל החריף על אש בינונית עד להזהבה קלה של הבצל.
  2. מוסיפים את שאר המרכיבים ומטגנים תוך כדי ערבוב עד שהעוף והכבדים מוכנים.
  3. מכינים פיתות עם חומוס. שמים מהמעורב בפנים ומגישים חם. 
  4. להגיש בפיתה עם חומוס וצ'יפס, על פירה, או על אורז לבן.
הערות
קל מאוד להכנה ומאוד טעים.
ניתן לשלב פטריות שמפניון חתוכות בפנים ופלפל ירוק רגיל לקצת יותר ירקות. מוסיפים אותם בהתחלה עם הבצל.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
5
ניתן להוסיף טחול עוף ולבבות והמתכון מושלם
4
tommf (מקצוענ/ית)
הכשרת הכבדים בתנור אינה פוגעת במתכון - ניסיתי זאת בעצמי. למי שכשרות מהדרין פחות חשובה לו, לא חייבים. מאחל כל טוב ובתאבון.
3
האם הכבדים לא אמורים להיות גם מוכשרים?
המתכון נקרא נהדר.תודה
2
tommf (מקצוענ/ית)
אחלה תודה. ממליץ לך לנסות גם את המתכון שלי להמבורגר. ממש קל להכנה. תלחץ על השם שלי באדום, ותראה את כל המתכונים שפירסמתי.
מעורב ירושלמי ביתי By , 2008-12-26T08:52:43+02:00 מעורב ירושלמי ביתי הכינו את הפיתות, החומוס, הסחוג והציפס Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 5 Tags: none Ingredients: - 1 חזה עוף חתוך לקוביות 1 חבילת כבדי עוף מנוקים מכלי דם וחתוכים לקוביות גדולות 1 בצל גדול חתוך לחצאים וכל חצי לרצועות 3 שיני שום חתוכות לפרוסות... Instructions: מחממים במחבת עמוקה את השמן ומטגנים את הבצל, השום והפלפל החריף על אש בינונית עד להזהבה קלה של הבצל. מוסיפים את שאר המרכיבים ומטגנים תוך כדי ערבוב עד שהעוף והכבדים מוכנים....
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר