Pesto
תפריט
ד', 02 דצמ 2020, 05:19
110459 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

שוקולד נוטלה - ממרח אגוזי לוז וקקאו

מקור מאנגלית (Stephanie Gallagher)    

מאת: תמילושה ::: צפיות: 6992   

שוקולד נוטלה - ממרח אגוזי לוז וקקאו
30 דקות ופחות
ציון גולשים: 10
[2 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 2 כוסות אגוזי לוז קלויים וקלופים
  •  1 כוס אבקת סוכר
  •  1/4 כוס קקאו כהה איכותי
  •  1/8-1/4 כוס שמן
דרך הכנה
  1. להכניס את האגוזים למעבד מזון עם להב הפלדה.
  2. לעבד עד שהאגוזים מתחילים להתגבש ככדור. (סבלנות זה עשוי לקחת מספר דקות)
  3. להוסיף את אבקת הסוכר ואבקת הקקאו ולהמשיך לעבד עוד 2-3 דקות. עד שהתערובת נעשית כהה ואחידה.
  4. להוסיף בהדרגה את השמן בזרם דק.
  5. לשמור במקרר במיכל סגור. נשמר למשך 4-6 שבועות
הערות
לדעתי, רצוי להעביר הכל גם בממחה (בלנדר) לשם קבלת מחית חלקה יותר.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
6
ציון 10
ניראה מעולה :)
4
יכול להיות שאפשר לנסות עם חמאה רכה במקום שמן. נראה לי 50 גרם עד 100 גרם חמאה.
3
שלום
אני מחפש מתכון חלבי שיצא כמו המקורי
2
ציון 10
ניסיתי את מתכון הנוטלה ויצא מצוין.תודה רחל.
שוקולד נוטלה - ממרח אגוזי לוז וקקאו By , 2009-01-09T12:17:01+02:00 שוקולד נוטלה - ממרח אגוזי לוז וקקאו מקור מאנגלית (Stephanie Gallagher) Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 0 Tags: none Ingredients: - 2 כוסות אגוזי לוז קלויים וקלופים  1 כוס אבקת סוכר  1/4 כוס קקאו כהה איכותי  1/8-1/4 כוס שמן ... Instructions: להכניס את האגוזים למעבד מזון עם להב הפלדה. לעבד עד שהאגוזים מתחילים להתגבש ככדור. (סבלנות זה עשוי לקחת מספר דקות) להוסיף את אבקת הסוכר ואבקת הקקאו ולהמשיך ל...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר