Pesto
תפריט
ו', 24 ינו 2020, 18:57
110438 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת מוס וגליליות

   

מאת: אורן בר ::: צפיות: 6155   

עוגת מוס וגליליות
הכנה וקירור
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» עוגות» קפה
 
מרכיבים
  • 200 ג"ר שוקולד מריר
  • 2 חלמונים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 קצפת פרווה
  • 1 כוס קפה שחור חזק
  • מעט ברנדי
  • 2 חבילות גליליות (או ביסקוטים)
דרך הכנה
  1. להמיס את השוקולד בסיר כפול או במיקרוגל
  2. להקציף חלמונים עם חצי כוס סוכר לתערובת תפוחה בהירה, להוסיף לשוקולד ולערבב.
  3. להקציף את הקצפת ולהוסיף בהדרגה את תערובת השוקולד תוך כדי הקצפה ואת הברנדי עד קבלת קרם אחיד.
  4. להוסיף לקפה מעט ברנדי וחצי כוס סוכר ולטבול את הגליליות או הביסקוטים.
  5. בתבנית קוטר 24 לסדר חצי מהגליליות בתחתית במעגל, לשטח מעל את הקרם ולמעלה לסדר בעיגול את שאר הגליליות.
  6. לשמור במקפיא ולהוציא כ- 10 דקות לפני ההגשה.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
אורן בר (מקצוענ/ית)
בס"ד
נראה לי שהעוגה תצא בגובה סביר. 2 חבילות של גליליות יספיקו ואת יכולה גם להמיר אותן בביסקוטים....»»
1
שלום. יש לי תבנית 26, האם העוגה תצא נמוכה מדי? האם 2 חבילות גליליות יספיקו לתבנית?
האם צריך לצופף...»»
עוגת מוס וגליליות By , 2009-01-22T19:40:31+02:00 עוגת מוס וגליליות Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 0 Tags: none Ingredients: - 200 ג"ר שוקולד מריר 2 חלמונים 1 כוס סוכר 1 קצפת פרווה 1 כוס קפה שחור חזק מעט ברנדי 2 חבילות גלילי... Instructions: להמיס את השוקולד בסיר כפול או במיקרוגל להקציף חלמונים עם חצי כוס סוכר לתערובת תפוחה בהירה, להוסיף לשוקולד ולערבב. להקציף את הקצפת ולהוסיף בהדרגה את תערובת השו...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
  • סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
  • לחם בקלות - חלק ב' [הדרכה] - בהמשך לסדרה על הכנת לחמים, נדבר על אפשרויות שונות בהכנת המרקם, על הגימור וכמויות....
הנצפים ביותר