Pesto
תפריט
ב', 02 אוג 2021, 21:56
110475 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

שבלולים עם קרם פטיסיייר ותפוחי עץ

בצק עלים ממולא...    

מאת: שונטלי ::: צפיות: 4733   

שבלולים עם קרם פטיסיייר ותפוחי עץ
20 מנות
30 דקות עד שעתיים
 
מרכיבים
מתכון מאולתר שהוכן לשבת
  •  קילו תפוחי עץ קלופים וחתוכים לפלחים
  • גליל בצק עלים
 להניח בסיר או מחבת ומעל לפזר 3 סוכר וניל...לבשל עד לקבלת צבע קרמלי [לא לערבב לעיתים תכופות כדי לישמור על צורתם] ולקרר.

מצרכים לקרם פטיסייר:
  •  שתי כוסות חלב
  • כפית תמצית וניל [ניתן להכין עם מקל וניל שחוצים מגרדים את התכולה ומוסיפים לחלב]
  •  3/4 כוס סוכר
  • ארבעה חלמונים
  •  5 כפות קונפלור
דרך הכנה
הכנת הקרם פטיסייר:
  1.  מביאים לרתיחה את החלב והתמצית וניל
  2. בקערה להקציף את החלמונים עם הסוכר עד לקבלת צבע בהיר
  3. ואז להוסיף את הקונפלור
  4. שמים 2 כפות מהחלב החם בתערובת הביצים ומערבבים כדי לא לקבל חביתה..
  5. לחזור על הפעולה כמה פעמים...
  6. שמים את תערובת הביצים בסיר עם החלב לערבב עד לקבלת תערובת סמיכה [על אש קטנה כמובן]
  7.  ולקרר

  1. לרדד גליל בצק עלים,
  2. לימרוח את קרם הפטיסייר ומעל לפזר את התפחים בצורה שווה
  3. לגלגל לנקניק
  4. לחתוך לפרוסות די עבות
  5. להניח על מגש עם נייר אפיה
  6. לאפות בתנור 220 מ' עד לקבלת צבע חום בהיר
  7. להוציא ולהגיש עם א.סוכר
  8. ניתן לאכל חמים או קר בשני המיקרים

 זה מעולה!!!
הערות
ניתן לוותר על התפוחים ולהוסיף במקום צימוקים, אגוזים, או נטיפי שוקולד.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
cookies
היי כתוב בתחילת המתכון שצריך לבשל את התפוחים אם הסוכר וניל..
וגם ציינתי שכדאי לא לערבב...»»
1
COOKIES (מנוסה)
שונטלי שלום!
לא כתבת מה עושים בסוכר וניל לאחר הבישול, וכן האם צריך לבשל את התפוחים?
שבלולים עם קרם פטיסיייר ותפוחי עץ By , 2009-01-25T10:10:58+02:00 שבלולים עם קרם פטיסיייר ותפוחי עץ בצק עלים ממולא... Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 20 Tags: none Ingredients: - מתכון מאולתר שהוכן לשבת  קילו תפוחי עץ קלופים וחתוכים לפלחים גליל בצק עלים  להניח בסיר או מחבת ומעל לפזר 3 סוכר וניל...לבשל עד לקבלת צבע קרמל... Instructions: הכנת הקרם פטיסייר:  מביאים לרתיחה את החלב והתמצית וניל בקערה להקציף את החלמונים עם הסוכר עד לקבלת צבע בהיר ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר