Pesto
תפריט
ה', 20 פבר 2020, 04:30
110439 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קינואה טריו

גם טעים וגם בריא    

מאת: אורזיגל ::: צפיות: 5201   

קינואה טריו
30 דקות עד שעתיים
 
מרכיבים
  • 1 בצל סגול קטן קצוץ דק
  • 1 פלפל אדום קטן חתוך לקוביות קטנות
  • 1 גזר גדול מגורד דק 
  • 2 כפיות גדושות שום כתוש
  • 1 כוס קינואה טריו (3 צבעים) שטופה במים חמים 
  • 2 כוסות מים רותחים 
  • 1 כף גדושה אבקת מרק עוף
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית כמון
  • פלפל שחור גרוס 
  • 4 קוביות קפואות של פטרוזיליה (דורות או חברה אחרת)
  • 4 כפות שמן זית
דרך הכנה
  1. להזהיב את הבצל ב-4 כפות שמן זית.
  2. להוסיף את השום הכתוש ולבחוש.
  3. להוסיף את הגזר והפלפל האדום, לטגן 2-3 דקות, תוך כדי בחישה. 
  4. להוסיף את הקינואה השטופה, 2 כוסות המים הרותחים ו-4 קוביות קפואות של פטרוזיליה, לערבב היטב. 
  5. לתבל באבקת מרק עוף, מלח, כמון ופלפל שחור גרוס.
  6. כאשר רותח, להחליש לאש קטנה ולבשל חצי שעה.
  7. לאחר ההורדה מהאש, להשהות את המכסה סגור 10 דקות. לאחר מכן לפורר עם מזלג. 
  8. בתיאבון!

 

הערות

אפשר גם עם קינואה רגילה, בצבע אחד או קינואה מעורבת עם בורגול ועדשים.

מספר המנות תלוי האם נאכל כתוספת או מנה עיקרית.

אין תגובות עדיין
קינואה טריו By , 2009-02-13T20:10:41+02:00 קינואה טריו גם טעים וגם בריא Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 0 Tags: none Ingredients: - 1 בצל סגול קטן קצוץ דק 1 פלפל אדום קטן חתוך לקוביות קטנות 1 גזר גדול מגורד דק  2 כפיות גדושות שום כתוש 1 כוס קינואה טריו ... Instructions: להזהיב את הבצל ב-4 כפות שמן זית. להוסיף את השום הכתוש ולבחוש. להוסיף את הגזר והפלפל האדום, לטגן 2-3 דקות, תוך כדי בחישה.  להוסיף את...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר