Pesto
תפריט
ג', 26 מאי 2020, 15:18
110453 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פילה סלמון על הגריל בתוספת ירקות ירוקים

עם נבטי ברוקולי וקשיו בנוסח אסייתי    

מאת: שף אמיר מרקוביץ' ::: צפיות: 3480   

פילה סלמון על הגריל בתוספת ירקות ירוקים
4 מנות
30 דקות עד שעתיים
 
מרכיבים
  • 4 פילה סלמון במשקל 200 גרם כל אחד
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 ראש ברוקולי
  • 2 זוקיני
  • צרור אספרגוס
  • 100 גרם שעועית ירוקה דקה
  • 4 כפות קשיו קלוי
  • 1 קוביה שום - דורות
  • 4 קוביות עשבי תיבול לבישול אסייתי - דורות
  • 1 כף דבש
  • מלח ופלפל
דרך הכנה
  1. מניחים את פילה הסלמון על תבנית אפייה, מתבלים במלח ופלפל ומכניסים לתנור שחומם לחום של 180 מעלות, למשך 10 דקות.
  2. חותכים את הברוקולי לחתיכות קטנות, ללא השורש ואת הזוקיני לרצועות דקות.
  3. מקלפים את האספרגוס בעזרת קולפן.
  4. במים חמים עם חצי כפית מלח חולטים למשך כ-5 דקות את הברוקולי, הזוקיני, האספרגוס והשעועית. כשהם מוכנים, מסננים ומקררים במי קרח למניעת המשך הבישול.
  5. מקפיצים במחבת גדולה עם שמן זית את הירקות ומוסיפים את קוביות התערובת האסייתית, קוביות השום, הדבש והקשיו.
  6. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב.
  7. על צלחת מניחים את הירקות הירוקים, מעל את פילה הסלמון ומגישים.
אין תגובות עדיין
פילה סלמון על הגריל בתוספת ירקות ירוקים By , 2009-03-01T10:14:00+02:00 פילה סלמון על הגריל בתוספת ירקות ירוקים עם נבטי ברוקולי וקשיו בנוסח אסייתי Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 4 Tags: none Ingredients: - 4 פילה סלמון במשקל 200 גרם כל אחד 3 כפות שמן זית 1 ראש ברוקולי 2 זוקיני צרור אספרגוס 100 גרם שעועית ירוקה דקה ... Instructions: מניחים את פילה הסלמון על תבנית אפייה, מתבלים במלח ופלפל ומכניסים לתנור שחומם לחום של 180 מעלות, למשך 10 דקות. חותכים את הברוקולי לחתיכות קטנות, ללא השורש ואת הזוקיני לרצועו...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר