Pesto
תפריט
ג', 20 אוג 2019, 14:20
110431 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פשטידת ברוקולי

קלילה ביותר    

מאת: מוזית ::: צפיות: 5644   

פשטידת ברוקולי
6 מנות
30 דקות עד שעתיים
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • שקית ברוקולי קפוא (או ברוקולי טרי באותה כמות)
  • בצל גדול קצוץ
  • 1-2 שיני שום כתושות
  • 3 ביצים
  • 3 כפות מיונז (אפשרי מיונז לייט)
  • 4 כפות פירורי לחם
  • כף שמן זית
  • רבע כפית אבקת קארי (לא חובה)
  • מלח ופלפל לפי הטעם (דרוש הרבה מלח יחסית)
דרך הכנה
  1. מבשלים את הברוקולי בתוך סיר מים רותחים עד שהוא רך. מסננים וקוצצים.
  2. בתוך קערה מערבבים את כל המרכיבים.
  3. משמנים תבנית ויוצקים לתוכה את התערובת.
  4. אופים בחום של 180 מ' למשך כ-40 דק' עד שהפשטידה משחימה קלות.

 

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
פשטידת ברוקולי By , 2009-03-14T12:40:11+02:00 פשטידת ברוקולי קלילה ביותר Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 6 Tags: none Ingredients: - שקית ברוקולי קפוא (או ברוקולי טרי באותה כמות) בצל גדול קצוץ 1-2 שיני שום כתושות 3 ביצים 3 כפות מיונז (אפשרי מיונז לייט) ... Instructions: מבשלים את הברוקולי בתוך סיר מים רותחים עד שהוא רך. מסננים וקוצצים. בתוך קערה מערבבים את כל המרכיבים. משמנים תבנית ויוצקים לתוכה את התערובת. א...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר