ליקר שוקולד
מרוכז וטעים להפליא

הכנה וקירור

קושי: קל הכנה
» משקה אלכוהולי» משקאות
מרכיבים
- 1/2 2 כוסות סוכר
- 1/2 3 כוסות מים
- 6 כפות קקאו גדושות
- 100 ג"ר שוקולד מריר
- 1/2 2 כוסות וודקה איכותית
דרך הכנה
- לבשל בסיר את המים, סוכר וקקאו עד שהכל נמס.
- להוסיף את השוקולד חתוך לקוביות ולערבב עד להמסה.
- לעקר צנצנת במים רותחים ולשפוך פנימה את הסירופ שוקולד ולהוסיף את הודקה.
- לערבב ולפקוק היטב.
- להניח שבוע או שבועיים (למרות שאני לא התאפקתי וטעמתי כבר אחרי יומיים) ולנער פעם -פעמיים ביום כדי שהשוקולד לא יצטבר למטה.
הערות
כדי לקבל משקה עם פחות ריכוזי אלכוהול יש להוריד חצי כוס וודקה ולשים במקום חצי כוס מים, מי שאוהב מתוק יכול להוסיף עוד חצי כוס סוכר.
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה :::
מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה


3
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● הכל על עוגיות (חלק ד') [הדרכה] - עוגיות זילוף ולחיצה....
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
הנצפים ביותר
- עוגת פאדג' שוקולד ודבש [אבי מ.] -
- עוגת מוס לימון [אבי מ.] -
- עוגה גבינה מהירה [איילה 10] - גבינה וסירופ מייפל
- פאי חצילים פלפלים וגבינה [אבי מ.] -
- רוגלאך מבצק שמרים קר [אבי מ.] - רוגלאך רכים ועשירים.
- טארט תפוחים במלית שקדים [אבי מ.] -
- מרובעי גבינה וריבה [אבי מ.] -