Pesto
תפריט
ג', 11 אוג 2020, 06:01
110454 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פיצה מהירה וטעימה

פיצה גבוהה    

מאת: lililev ::: צפיות: 7830   

פיצה מהירה וטעימה
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
ציון גולשים: 9.7
[3 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 350 ג' קמח תופח
  • 2 מכלי דנונה
  • 1 כף מלח
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 4 כפות גדושות רסק עגבניות או רוטב פיצה
  • חופן עלי נענע טריים וקצוצים דק
  • גבינת מוצרלה מגוררת או כל גבינה לבחירתכם
  • תוספות לבחירתכם- פרוסים (עגבניות, תירס, בצל וכו')

    תבנית: שטוחה
דרך הכנה
  1. מנפים את הקמח
  2. מוסיפים מלח ודנונה ומערבבים לבצק דביק
  3. את הבצק מעבירים לתבנית בינונית ומשטחים עם מעט שמן זית בכפות הידיים. הבצק אמור להיות שטוח ודק
  4. מערבבים בקערה את השמן זית, הרסק והנענע ומורחים על הבצק
  5. את התוספות לפרוס עכשיו מתחת לגבינה המגוררת
  6. לפזר את הגבינה
  7. ניתן להוסיף בשלב זה שמנת מתוקה
  8. להכניס לתנור מחומם מראש ל-190 מעלות כ-30-40 דקות או עד להשחמת הגבינה.

    חום תנור:  190 מעלות
הערות
הבצק יתפח ויהיה מעט רטוב ומאוד טעים
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
9
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
8
ראובן מ. (עורך)
גביע סטנדרטי זה 200 מ"ל, או 7/8 כוס מדידה, או 13 וחצי כפות (16 כפות זה כוס שלמה), או כ-200 גרם.
7
כמה גר דנונה זה?
6
2.5 כוסות קמח אוסם = 1 חב' של 350 גר' קמח אוסם
כך כתוב על החבילה הגדולה של קמח אוסם במשקל
של 1 קילו.
5
כמה כוסות קמח זה 350 גרם
4
ציון 10
פיצה מ ע ו ל ה!!! לא מרגישים שאיננה משמרים.
3
ציון 9
יצאה אחלה פיצה. תוך שעה וחצי כולל הכנה אפייה וחיסול והייתה פיצה מצוינת
2
ניתן להמיר באשל אבל שמנת תהפוך את הבצק לכבד יותר
1
האם אפשר להמיר את הדנונה באשל או שמנת?
פיצה מהירה וטעימה By , 2009-03-30T19:15:41+03:00 פיצה מהירה וטעימה פיצה גבוהה Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 0 Tags: none Ingredients: - 350 ג' קמח תופח 2 מכלי דנונה 1 כף מלח 1/4 כוס שמן זית 4 כפות גדושות רסק עגבניות או רוטב פיצה חופן עלי נענע טריים וקצ... Instructions: מנפים את הקמח מוסיפים מלח ודנונה ומערבבים לבצק דביק את הבצק מעבירים לתבנית בינונית ומשטחים עם מעט שמן זית בכפות הידיים. הבצק אמור להיות שטוח ודק ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר
  • קרם בוואריה [אבי מ.] - גירסת הקרם המקורית על בסיס קרם אנגלז, מתאים גם לפסח חלבי או לגירסת פרווה בהערות.
  • עוגת מוצרט [אבי מ.] - עוגה משובחת, מצריכה מעט עבודה.
  • רוטב צימיצורי [אבי מ.] - רוטב להשריה או כתוספת למאכלי גריל.
  • עוגת קוקוס [אבי מ.] - עוגת טורט קוקוס קלילה.
  • פילה מושט בתנור [קרן33] - הכי קל וטעים כמו באולמות. לא תפסיקו לקבל מחמאות
  • פשטידת תרד [אבי מ.] - פשטידת תרד שמתאימה גם לפסח.
  • טורטיות מקמח חיטה [אבי מ.] - את הטורטיה מכינים במקור מקמח תירס מיוחד (מסה הרינה), אולם ניתן להכין טורטיות גם מקמח רגיל.