Pesto
תפריט
ד', 16 אוק 2019, 03:58
110434 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פיצה מהירה וטעימה

פיצה גבוהה    

מאת: lililev ::: צפיות: 7607   

פיצה מהירה וטעימה
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
ציון גולשים: 9.7
[3 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 350 ג' קמח תופח
  • 2 מכלי דנונה
  • 1 כף מלח
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 4 כפות גדושות רסק עגבניות או רוטב פיצה
  • חופן עלי נענע טריים וקצוצים דק
  • גבינת מוצרלה מגוררת או כל גבינה לבחירתכם
  • תוספות לבחירתכם- פרוסים (עגבניות, תירס, בצל וכו')

    תבנית: שטוחה
דרך הכנה
  1. מנפים את הקמח
  2. מוסיפים מלח ודנונה ומערבבים לבצק דביק
  3. את הבצק מעבירים לתבנית בינונית ומשטחים עם מעט שמן זית בכפות הידיים. הבצק אמור להיות שטוח ודק
  4. מערבבים בקערה את השמן זית, הרסק והנענע ומורחים על הבצק
  5. את התוספות לפרוס עכשיו מתחת לגבינה המגוררת
  6. לפזר את הגבינה
  7. ניתן להוסיף בשלב זה שמנת מתוקה
  8. להכניס לתנור מחומם מראש ל-190 מעלות כ-30-40 דקות או עד להשחמת הגבינה.

    חום תנור:  190 מעלות
הערות
הבצק יתפח ויהיה מעט רטוב ומאוד טעים
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
9
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
8
ראובן מ. (עורך)
גביע סטנדרטי זה 200 מ"ל, או 7/8 כוס מדידה, או 13 וחצי כפות (16 כפות זה כוס שלמה), או כ-200 גרם.
7
כמה גר דנונה זה?
6
2.5 כוסות קמח אוסם = 1 חב' של 350 גר' קמח אוסם
כך כתוב על החבילה הגדולה של קמח אוסם במשקל
של 1 קילו.
5
כמה כוסות קמח זה 350 גרם
4
ציון 10
פיצה מ ע ו ל ה!!! לא מרגישים שאיננה משמרים.
3
ציון 9
יצאה אחלה פיצה. תוך שעה וחצי כולל הכנה אפייה וחיסול והייתה פיצה מצוינת
2
ניתן להמיר באשל אבל שמנת תהפוך את הבצק לכבד יותר
1
האם אפשר להמיר את הדנונה באשל או שמנת?
פיצה מהירה וטעימה By , 2009-03-30T19:15:41+03:00 פיצה מהירה וטעימה פיצה גבוהה Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 0 Tags: none Ingredients: - 350 ג' קמח תופח 2 מכלי דנונה 1 כף מלח 1/4 כוס שמן זית 4 כפות גדושות רסק עגבניות או רוטב פיצה חופן עלי נענע טריים וקצ... Instructions: מנפים את הקמח מוסיפים מלח ודנונה ומערבבים לבצק דביק את הבצק מעבירים לתבנית בינונית ומשטחים עם מעט שמן זית בכפות הידיים. הבצק אמור להיות שטוח ודק ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר