אגוזים מסוכרים
אפשר לגוון אך כל סוג בנפרד


מרכיבים
- 4 כוסות אגוזי פקאן קלופים
- 2 כוסות סוכר
- 1 כוס מים
דרך הכנה
- שמים את כל החומרים בסיר כבד
- מניחים על להבה גבוהה בקוטר בינוני
- מרתיחים תוך ערבוב מתמיד עד שהנוזלים נגמרים
- בשלב זה מתקבלים אגוזים בפירורים לבנים
- ממשיכים לערבב היטב עד שהפירורים הלבנים נמסים מעט והופכים לחומים
- מצננים מיד על תבנית מצופה בנייר אפיה
אין תגובות עדיין
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● הכל על עוגיות (חלק ד') [הדרכה] - עוגיות זילוף ולחיצה....
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
הנצפים ביותר
- צמת שמרים [אבי מ.] -
- סהרוני שמרים פרג (פרסבורגר) [אבי מ.] - סהרוני בצק שמרים עשיר במלית פרג
- נתחי חזה עוף בערמונים [אבי מ.] -
- כנפיים עם אורז וירקות בתנור [סביון] - מנה עיקרית
- מיני עוגות לימון במלית קרם לימון [אבי מ.] - עוגות לימון אישיות.
- כפתורי חמאה [אבי מ.] - עוגיות חמאה פריכות בטעם וניל.
- דג סלמון ביין לבן [רגבקוק] - דגים