Pesto
תפריט
ד', 16 אוק 2019, 08:36
110434 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

אגוזים מסוכרים

אפשר לגוון אך כל סוג בנפרד    

מאת: auzv ::: צפיות: 4760   

אגוזים מסוכרים
30 דקות ופחות
 
מרכיבים
  • 4 כוסות אגוזי פקאן קלופים
  • 2 כוסות סוכר
  • 1 כוס מים
גודל/סוג תבנית: סיר כבד
דרך הכנה
  1. שמים את כל החומרים בסיר כבד
  2. מניחים על להבה גבוהה בקוטר בינוני
  3. מרתיחים תוך ערבוב מתמיד עד שהנוזלים נגמרים
  4. בשלב זה מתקבלים אגוזים בפירורים לבנים
  5. ממשיכים לערבב היטב עד שהפירורים הלבנים נמסים מעט והופכים לחומים
  6. מצננים מיד על תבנית מצופה בנייר אפיה
אין תגובות עדיין
אגוזים מסוכרים By , 2009-04-13T15:46:07+03:00 אגוזים מסוכרים אפשר לגוון אך כל סוג בנפרד Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 0 Tags: none Ingredients: - 4 כוסות אגוזי פקאן קלופים 2 כוסות סוכר 1 כוס מים גודל/סוג תבנית: סיר כבד ... Instructions: שמים את כל החומרים בסיר כבד מניחים על להבה גבוהה בקוטר בינוני מרתיחים תוך ערבוב מתמיד עד שהנוזלים נגמרים בשלב זה מתקבלים אגוזים בפירורים לבנים ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר