עוגת גבינה קרה
עוגת גבינה גבוהה, גבינה וביצים בלבד.

10 מנות
הכנה וקירור

קושי: בינוני
» עוגות» קפה
מרכיבים
לתחתית:
1/2 1 כוס פרורי ביסקוויט
100 גר' מרגרינה מומסת ומצוננת
למילוי:
1 כוס חלב
21 גר' ג'לטין
3/4 כוס סוכר
750 גר' גבינה 9%
2 כפיות תמצית וניל
3 חלבונים
1/3 כוס סוכר
1/2 1 כוס פרורי ביסקוויט
100 גר' מרגרינה מומסת ומצוננת
למילוי:
1 כוס חלב
21 גר' ג'לטין
3/4 כוס סוכר
750 גר' גבינה 9%
2 כפיות תמצית וניל
3 חלבונים
1/3 כוס סוכר
דרך הכנה
- לערבב את חומרי הבסיס ולפזר בתחתית התבנית ולהדק מעט.
- לרכך את הג'לטין בחלב, להמיס על אש נמוכה ולצנן, לערבב את הגבינה, הסוכר ותמצית הוניל בקערה.
- לערבב 2 כפות מתערובת הגבינה עם הג'לטין ולהחזיר את התערובת לתערובת גבינה ולערבב היטב.
- להקציף את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב ולקפל לתערובת הגבינה.
- לצקת לתבנית ולקרר בתבנית במקרר כ-6 שעות.
לציפוי:
כל פרי - תות שדה ,אפרסקים, קיווי וכדומה או מחית אוכמניות/פטל.
לצקת מעל הפרי מעט אינסטנט גלי בצבע הפרי.
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● הכל על עוגיות (חלק ד') [הדרכה] - עוגיות זילוף ולחיצה....
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
הנצפים ביותר
- בייגל [אבי מ.] -
- עוגת קוקוס אוורירית [אבי מ.] - עוגת קוקוס בחושה וקלילה.
- ממרח אגוזי פקאן בטעם כבד [אבי מ.] -
- עוגת אגוזים וקוקוס לפסח [belakiz] - עוגה עשירה לפסח
- כיסונים ממולאים אפויים [אבי מ.] - כיסונים אפויים במליות שונות.
- ריבועי מעדן שוקולד אבי [אבי מ.] -
- סלט טבולה קינואה [אבי מ.] -