Pesto
תפריט
ד', 01 דצמ 2021, 17:49
110475 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

סלט לבבות ארטישוק פיקנטי

   

מאת: אורן בר ::: צפיות: 4348   

סלט לבבות ארטישוק פיקנטי
בישול
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» סלטים» או ארוחה קלה
 
מרכיבים
  • 1 חבילת לבבות ארטישוק קפואים (אפשר גם טרי-בערך 400 ג"ר)
  • 1/2 ראש שום
  • פלפל ירוק חריף קטן-חתוך לטבעות (הכמות ניתנת לשינוי בהתאם לסיבולת שלכם לחריף)
  • מיץ משני לימונים
  • מלח ופלפל
  • מעט שמן
דרך הכנה
  1. מקלפים את שיני השום וחותכים לפרוסות.
  2. שמים מעט שמן בסיר ומטגנים קלות את השום והפלפל החריף.
  3. חותכים את לבבות הארטישוק לקוביות ומוסיפים לסיר ומטגנים קלות.
  4. מוסיפים את מיץ הלימון,מלח ופלפל. כדאי להוסיף גם רבע כוס מים
  5. לכסות את הסיר ולהנמיך את האש ולבשל כ-20 ד"ק עד שהרוטב נהיה בצבע לבן צהבהב סמיך-לקרר ולהגיש.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
ראובן מ. (עורך)
כמעט בגל סופרמרקט במחלקת הקפואים (תלוי בעונה). חש גם בשימורים.
1
שלום אפשר לדעת היכן אפשר למצוא לבבות קפואים בתודה תראש ציפי.שבת שלום
סלט לבבות ארטישוק פיקנטי By , 2009-04-19T19:49:34+03:00 סלט לבבות ארטישוק פיקנטי Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 0 Tags: none Ingredients: - 1 חבילת לבבות ארטישוק קפואים (אפשר גם טרי-בערך 400 ג"ר) 1/2 ראש שום פלפל ירוק חריף קטן-חתוך לטבעות (הכמות ניתנת לשינוי בהתאם לסיבולת שלכם לחריף) ... Instructions: מקלפים את שיני השום וחותכים לפרוסות. שמים מעט שמן בסיר ומטגנים קלות את השום והפלפל החריף. חותכים את לבבות הארטישוק לקוביות ומוסיפים לסיר ומטגנים קלות. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר