Pesto
תפריט
ד', 16 אוק 2019, 08:44
110434 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פלפלים ממולאים אורז ועדשים

   

מאת: סביון ::: צפיות: 4159   

פלפלים ממולאים אורז ועדשים
6 מנות
30 דקות עד שעתיים
 
מרכיבים
  • 11/2 כוסות אורז
  • 1/2 כוס עדשים כתומות
  • 1 עגבנייה גדולה קלופה
  • 2 קישואים
  • 3 בצלים
  • 2 גזרים
  • 1 כפית גריל עוף
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
  • 2 כפות גדושות רסק עגבניות
  • 2 כפות קטשופ
  • 1/2 חב' פטרוזיליה קצוצה
  • 1 כפית מרק עוף
  • 12 פלפלים צבעוניים

לרוטב:

 

  • 1 בצל
  • 3 כפות רסק עגבניות
  • 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
  • 1 כף מרק עוף
  • 1/2 כפית גריל עוף
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • 1 כפית סוכר
דרך הכנה
  1. לבשל את האורז והעדשים חצי בישול
  2. לטגן את הבצל עד הזהבה (לא שחום)
  3. לגרד את הגזר והקישואים
  4. לקצוץ דק את העגבנייה
  5. לקצוץ את הפטרוזיליה
  6. לערבב הכל ולהוסיף את הרסק  ושאר החומרים

  7. לרוטב:
  8. לטגן את הבצל בשמן זית עד הזהבה
  9. להוסיף את הרסק והתבלינים וערבב מעט עם הבצל
  10. להוסיף כוס מים ולבשל את הרוטב 5 דקות תוך ערבוב
  11. לסדר את הפלפלים בתוך הסיר עם הרוטב
  12. למלא מים עד שיכסו את הפלפלים
  13. לבשל 40 דקות
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ראובן מ. (עורך)
לא רשום כיצד ממלאים :)
פלפלים ממולאים אורז ועדשים By , 2009-04-28T18:38:20+03:00 פלפלים ממולאים אורז ועדשים Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 6 Tags: none Ingredients: - 11/2 כוסות אורז 1/2 כוס עדשים כתומות 1 עגבנייה גדולה קלופה 2 קישואים 3 בצלים 2 גזרים 1 כפית גריל עוף... Instructions: לבשל את האורז והעדשים חצי בישול לטגן את הבצל עד הזהבה (לא שחום) לגרד את הגזר והקישואים לקצוץ דק את העגבנייה לקצוץ את הפטרוזיליה...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר