Pesto
תפריט
ש', 22 פבר 2020, 12:43
110439 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

בישקוטים בריאות

אי אפשר להפסיק לנשנש    

מאת: mirich ::: צפיות: 4131   

בישקוטים בריאות
40 מנות
30 דקות ופחות
 
מרכיבים
  • 3 כוסות קמח
  • 1 כף קינמון
  • 1 כפית אבקת סודה לשתיה
  • 3/4 כפית אבקת אפיה
  • 1/2 כפית אגוז מוסקט
  • 1/4 כפית מלח
  • 1/2 כוס צימוקים בהירים
  • 1/2 כוס משמשים מיובשים קצוצים דק
  • 2 כפיות קליפת תפוז מגוררת
  • 1/2 כוס סוכר חום
  • 1/2 כוס סילאן
  • 2 חלבוני ביצה
  • 1 ביצה שלמה
  • 2 כפות מים
דרך הכנה
  1. בקערה גדולה מערבבים את הקמח, הקינמון, הסודה, אבקת האפיה, המלח, ואגוז המוסקט.
  2. מוסיפים את הצימוקים, המישמשמים וקליפת התפוז.
  3. בקערה נפרדת טורפים את הסוכר, הדבש, חלבוני הביצה, הביצה, והמים.
  4. מוסיפים לחומרים היבשים ומערבבים עד שהתערובות מתאחדות.
  5. מחחמים את התנור לחום גבוה 325 מעלות מרפדים 2 תבניות אפיה גדולות בניר אפיה ומשמנים.
  6. מחלקים את הבצק ל - 4 חלקים ומשטחים כל 2 חלקים בתבנית אפיה. משאירים רווח בניהם.
  7. אופים את 2 התבניות בעזרת טורבו ומקפידים שכל צדי המאפה יזהיבו.
  8. מנמיכים את התנות לחום בינוני 170 מעלות ומוצאים מהתנור.
  9. מעבירים את המאפים למשטח עבודה וחותכים 40 מלבנים.
  10. מחזירים לתבנית מונחים על צדם. אופים עוד כרבע שעה עד שהם יבשים למגע.
  11. מקררים ושומרים בקופסה.
חום תנור:
אין תגובות עדיין
בישקוטים בריאות By , 2009-05-20T13:41:25+03:00 בישקוטים בריאות אי אפשר להפסיק לנשנש Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 40 Tags: none Ingredients: - 3 כוסות קמח 1 כף קינמון 1 כפית אבקת סודה לשתיה 3/4 כפית אבקת אפיה 1/2 כפית אגוז מוסקט 1/4 כפית מלח 1/2... Instructions: בקערה גדולה מערבבים את הקמח, הקינמון, הסודה, אבקת האפיה, המלח, ואגוז המוסקט. מוסיפים את הצימוקים, המישמשמים וקליפת התפוז. בקערה נפרדת טורפים את הסוכר, הדבש, ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר