Pesto
תפריט
ג', 11 אוג 2020, 00:01
110454 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

שניצל טופו

   

מאת: אורן בר ::: צפיות: 4231   

שניצל טופו
טיגון
שעתיים ויותר
קושי: קל הכנה
» מנות ראשונות» או ארוחה קלה
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • קוביית טופו קשה (בערך 300 ג"ר)
  • 1/3 כוס רוטב סויה
  • 3 שיני שום כתושות
  • מעט בזיליקום קצוץ
  • כפית דבש (לא חובה)
  • 1 ביצה טרופה
  • 5 כפות קוואקר
  • מעט כמון, מלח ופלפל לבן
דרך הכנה
  1. לחתוך את הטופו לפרוסות.
  2. לערבב את הסויה עם השום, בזיליקום, והדבש.
  3. להשרות את הטופו במישרה למשך כ- 3 שעות או לילה שלם.
  4. מערבבים את הקוואקר עם התבלינים.
  5. טובלים כל פרוסת טופו בביצה הטרופה ואח"כ בקוואקר ומטגנים במעט שמן זית.

 

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
שניצל טופו By , 2009-06-25T19:16:21+03:00 שניצל טופו Prep Time: PT20M Cook time: שעתיים ויותר Yield: 0 Tags: none Ingredients: - קוביית טופו קשה (בערך 300 ג"ר) 1/3 כוס רוטב סויה 3 שיני שום כתושות מעט בזיליקום קצוץ כפית דבש (לא חובה) 1 ביצה ... Instructions: לחתוך את הטופו לפרוסות. לערבב את הסויה עם השום, בזיליקום, והדבש. להשרות את הטופו במישרה למשך כ- 3 שעות או לילה שלם. מערבבים את הקוואקר עם התבלינ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר