לחמניות מהירות
מומלץ להגיש את הלחמניות סמוך מאד לאפיה.

12 מנות
אפיה

קושי: קל הכנה
» לחם ולחמניות» או ארוחה קלה
מרכיבים
1/2 3 כוסות קמח
2 כפיות אבקת אפיה
1/2 1 כפיות מלח
3/4 כוס גבינת פרמזן יבשה מגורדת
6 כפות שמן תירס
1/2 1 כוס חלב
2 כפות בזיליקום טרי קצוץ דק
1 כף טימין טרי קצוץ(לבחירה)
1 חלמון
1 כף חלב
2 כפיות אבקת אפיה
1/2 1 כפיות מלח
3/4 כוס גבינת פרמזן יבשה מגורדת
6 כפות שמן תירס
1/2 1 כוס חלב
2 כפות בזיליקום טרי קצוץ דק
1 כף טימין טרי קצוץ(לבחירה)
1 חלמון
1 כף חלב
דרך הכנה
מערבבים את כל החומרים פרט לחלמון וכף חלב בקערה עד לקבלת בצק חלק ואחיד, אם הבצק דביק מוסיפים מעט קמח, הבצק צריך להיות רך, מניחים למנוחה של 10 דקות מכוסה במגבת מטבח.
מרדדים את הבצק לעלה בעובי 2.5 ס"מ, קורצים עיגולים בקוטר 6 ס"מ בעזרת כוס, מניחים על נייר אפיה בתבנית, מערבבים את החלמון והחלב ומורחים בעזרת מברשת את הלחמניות.
מכניסים לתנור שחומם מראש לחום גבוה(200) לאפיה של כ-15 דקות או עד להשחמה קלה, מוציאים ומגישים מיד.
הערות
מומלץ להגיש את הלחמניות סמוך מאד לאפיה.
אין תגובות עדיין
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- סברינה [לינואל] - עוגת קרם
- תמרים ממולאים באגוזים, טחינה ודבש [תמילושה] - טוב לפסח וגם לטבעונים
- מרק עוף [אבי מ.] - המרק המסורתי היהודי לכל החגים ולשבת.
- עוגת 3 שכבות גבינה שוקולד [אבי מ.] - עוגת שוקולד וגבינה מצוינת
- באגט [אבי מ.] - הבאגט הצרפתי, מהלחמים הפופולרים בצרפת ובכל העולם.
- Pagnotta לחם שאור איטלקי [אבי מ.] -
- עוגת שלושת המוסים - טריקולד [אבי מ.] -