Pesto
תפריט
א', 20 אוק 2019, 04:58
110434 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

כדורי בשר ברוטב מתוק

קל להכנה וקוצר מחמאות    

מאת: auzv ::: צפיות: 4378   

כדורי בשר ברוטב מתוק
30 דקות עד שעתיים
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 1 ק"ג בשר בקר טחון
  • 1 בצל גדול קצוץ
  • 1 צרור פטרוזיליה קצוצה דק
  • 1 כף אבקת מרק עוף
  • מעט פלפל לבן
  • 4 כפות פרורי לחם
  • 2 ביצים
  • לרוטב:
  • 2 - 3 בצלים בינוניים קצוצים
  • 1 כף סילאן
  • 1 כף טריאקי
  • 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
  • שמן
  • חצי כוס עד כוס מים ( כוס חד פעמית )
דרך הכנה
  1. בסיר גדול להרתיח מים עם כפית מלח ומעט כורכום
  2. להכין כדורים קטנים ולבשל במים כ 15 דקות
  3. לסנן את הכדורים
  4. בסיר רחב ושטוח להזהיב בצל עד לצבע זהוב עמוק
  5. לשים את מרכיבי הרוטב ולהרתיח
  6. להניח את הכדורים בעדינות. רצוי בשכבה אחת ולבשל על להבה נמוכה כ 45 דקות.
הערות

ניתן להשתמש בהודו או בעוף או לשלב.

מומלץ להגיש עם אורז בסמטי או נודלס. מתאים גם לקוקטייל

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
4
auzv (במטבח)
החלפתי את הפירורים ב 2 כפות סולת. מוצלח ביותר
3
ציון 10
הכנתי את הקציצות והן ממש ממש מעולות.
השתמשתי רק בחצי קילו בקר טחון את כמות פירורי הלחם והביצים ואבקת...»»
2
auzv (במטבח)
אופס, צודקת לגמרי! חצי כוס עד כוס מים
1
האם לא צריך להוסיף מים לרוטב?
כדורי בשר ברוטב מתוק By , 2009-08-07T13:53:17+03:00 כדורי בשר ברוטב מתוק קל להכנה וקוצר מחמאות Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 0 Tags: none Ingredients: - 1 ק"ג בשר בקר טחון 1 בצל גדול קצוץ 1 צרור פטרוזיליה קצוצה דק 1 כף אבקת מרק עוף מעט פלפל לבן 4 כפות פר... Instructions: בסיר גדול להרתיח מים עם כפית מלח ומעט כורכום להכין כדורים קטנים ולבשל במים כ 15 דקות לסנן את הכדורים בסיר רחב ושטוח להזהיב בצל עד לצבע זהוב ע...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר