Pesto
תפריט
ו', 16 אפר 2021, 22:26
110469 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

לזניה בטטה

פסטות    

מאת: קלי289 ::: צפיות: 6094   

לזניה בטטה
30 דקות עד שעתיים
 
מרכיבים
  • בטטה אחת פרוסה בעובי חצי ס"מ מבושלות מעט
  • 1 שמנת לבישול
  • 1 בצל קצוץ
  • כפית חמאה
  • 5 שיני שום קטוש
  • גבינה בולגרית מגורדת
  • פרמזן מגורד
  • גבינה צהובה מגורדת
  • כף אבקת פיטריות
  • כף מרק בצל
  • אגוז מוסקט
  • פילפל שחור
דרך הכנה
  1. לטגן את הבצל עד השחמה בחמאה להוסיף באמצע את השום הקטוש, להוסיף את השמנת לבישול ומעט מים לטבל באבקת פטריות ואבקת בצל פלפל שחור ואגוז מוסקט לפי הטעם לבשל יחד הייטב 
  2. לסדר דפי לזניה בתבנית על כל עלה לפרוס עיגולי בטטה לפזר גבינה בולגרית (ניתן להוסיף עוד גבינות לפי הטעם) לשפוך מהרוטב וכך להמשיך, שיכבה אחרונה דף לזניה מעליו רוטב וגבינה פרמזו וצהובה מגורדת
  3. להכניס לתנור סגור על חום חזק-בנוני  למשך 45 דקות ולפתוח ל-5 דקות אחרונות

 

   

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
אורן בר (מקצוענ/ית)
בס"ד
דפנה אין צורך לבשל עלי לזניה, הם נהיים מוכנים באפיה עצמה.
1
דפנה (מנוסה)
לא ברור. האים אין צורך לבשל את עלי הלזניה?
לזניה בטטה By , 2009-08-09T16:21:32+03:00 לזניה בטטה פסטות Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 0 Tags: none Ingredients: - בטטה אחת פרוסה בעובי חצי ס"מ מבושלות מעט 1 שמנת לבישול 1 בצל קצוץ כפית חמאה 5 שיני שום קטוש גבינה בולגרית מגורד... Instructions: לטגן את הבצל עד השחמה בחמאה להוסיף באמצע את השום הקטוש, להוסיף את השמנת לבישול ומעט מים לטבל באבקת פטריות ואבקת בצל פלפל שחור ואגוז מוסקט לפי הטעם לבשל יחד הייטב  ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר