Pesto
תפריט
ש', 24 אוג 2019, 21:59
110431 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מרק שורשים

   

מאת: ינשופית ::: צפיות: 4106   

* תמונה להמחשה Elvert Barnes, via Wikimedia Commons
מרק שורשים
12 מנות
30 דקות ופחות
 
מרכיבים
  • 1 בצל גדול חתוך לקוביות
  • 2 כפות שמן
  • 3 גזרים
  • 1 ראש סלרי
  • דלעת - בגודל בינוני-קטן
  • 2 שורשי פטרוזיליה
  • 2 קישואים
  • 2 חתיכות של ארטישוק ירושלמי (חובה)
  • 2 ענפים של סלרי עלים קצוצים דק
  • 2 קוביות קנור בטעם שום-פטרוזיליה
  • כ-5 ליטר מים
  • מלח ופלפל על פי הטעם
דרך הכנה
  1. לטגן את קוביות הבצל בשמן.
  2. לחתוך את כל הירקות לקוביות ולהוסיף לבצל המטוגן.
  3. לטגן קלות תוך כדי ערבוב
  4. להוסיף המים, קוביות הקנור והתבלינים - לבדוק הטעם.
  5. להרתיח ולבשל בחום נמוך כשעה.( אפשר ורצוי להשתמש בסיר לחץ - 15 דקות לאחר הקטנת האש)
  6. כשהמרק מתקרר, להעביר אותו בממחה.
בתיאבון
אין תגובות עדיין
מרק שורשים By , 2009-12-24T08:58:40+02:00 מרק שורשים Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 12 Tags: none Ingredients: - 1 בצל גדול חתוך לקוביות 2 כפות שמן 3 גזרים 1 ראש סלרי דלעת - בגודל בינוני-קטן 2 שורשי פטרוזיליה ... Instructions: לטגן את קוביות הבצל בשמן. לחתוך את כל הירקות לקוביות ולהוסיף לבצל המטוגן. לטגן קלות תוך כדי ערבוב להוסיף המים, קוביות הקנור והתבלינים - לבדו...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר