Pesto
תפריט
ה', 23 ינו 2020, 19:26
110438 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מרק שורשים

   

מאת: ינשופית ::: צפיות: 4194   

* תמונה להמחשה Elvert Barnes, via Wikimedia Commons
מרק שורשים
12 מנות
30 דקות ופחות
 
מרכיבים
  • 1 בצל גדול חתוך לקוביות
  • 2 כפות שמן
  • 3 גזרים
  • 1 ראש סלרי
  • דלעת - בגודל בינוני-קטן
  • 2 שורשי פטרוזיליה
  • 2 קישואים
  • 2 חתיכות של ארטישוק ירושלמי (חובה)
  • 2 ענפים של סלרי עלים קצוצים דק
  • 2 קוביות קנור בטעם שום-פטרוזיליה
  • כ-5 ליטר מים
  • מלח ופלפל על פי הטעם
דרך הכנה
  1. לטגן את קוביות הבצל בשמן.
  2. לחתוך את כל הירקות לקוביות ולהוסיף לבצל המטוגן.
  3. לטגן קלות תוך כדי ערבוב
  4. להוסיף המים, קוביות הקנור והתבלינים - לבדוק הטעם.
  5. להרתיח ולבשל בחום נמוך כשעה.( אפשר ורצוי להשתמש בסיר לחץ - 15 דקות לאחר הקטנת האש)
  6. כשהמרק מתקרר, להעביר אותו בממחה.
בתיאבון
אין תגובות עדיין
מרק שורשים By , 2009-12-24T08:58:40+02:00 מרק שורשים Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 12 Tags: none Ingredients: - 1 בצל גדול חתוך לקוביות 2 כפות שמן 3 גזרים 1 ראש סלרי דלעת - בגודל בינוני-קטן 2 שורשי פטרוזיליה ... Instructions: לטגן את קוביות הבצל בשמן. לחתוך את כל הירקות לקוביות ולהוסיף לבצל המטוגן. לטגן קלות תוך כדי ערבוב להוסיף המים, קוביות הקנור והתבלינים - לבדו...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
  • סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
  • לחם בקלות - חלק ב' [הדרכה] - בהמשך לסדרה על הכנת לחמים, נדבר על אפשרויות שונות בהכנת המרקם, על הגימור וכמויות....
הנצפים ביותר