Pesto
תפריט
ה', 17 יונ 2021, 10:32
110471 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

טארט אגסים/שוקולד

טארט אגסים/שוקולד/שקדים    

מאת: שונטלי ::: צפיות: 3793   

* פרוסה מהטארט
טארט אגסים/שוקולד
12 מנות
30 דקות ופחות
 
מרכיבים

מתכון שבנוי מכמה מתכונים שלי. אגב הבסיס יכול להיות גם בצק פריך , אך אני הכנתי עם בצק עלים [זה מה שהיה לי במקרר]

  • קופסה גדולה של אגסים בסירופ [מסוננים]
  •  2 ביצים 100 גרם חמאה
  • 100 אבקת שקדים
  • חצי כוס סוכר
  • חבילה של 100 גר שוקולד לבישול או יותר אם בא לכם...חופשי
  •  וכמובן בצק עלים. אני חתכתי בגודל של תחתית הפאי שבה אפיתי
דרך הכנה
  1. להכין את הבצק עלים ולאפות אותו מעט בתבנית פאי עגולה עם נייר אפיה 15 דקות בערך
  2. בנתיים להכין את המילוי:
    להמיס חמאה ושוקלד בבה מרי [באידוי או במיקרו]
  3. לערבב את הביצים עם הסוכר בצורה נמרצת
  4. להוסיף את השקדים בעדינות ואת השוקולד לאט [כדי לא לבשל את הביצים]
  5. לבדוק את האפיה החלקית של הבצק; אם הוא תפח פשוט ללחוץ בעדינות זה מוציא לו את האוויר ומשטח אותו
  6. להניח את חצאי האגסים מסביב. הקצה המחודד כלפי פנים ומעל לשפוך ולכסות עם התערובת
  7. להכניס לתנור מחומם 180 מעלות
  8. לבדוק עם סכין, כך שיצא מעט רטוב
    זו כמו עוגת שוקולד עם אגסים ממש יוצא פאגי כזה!!!
  9. אפשר לפזר מעל שקדים מולבנים לפני האפיה אם רוצים, ולהגיש עם גלידה או בלי כלום
הערות
המילוי מתאים גם לגאלת דה רואאהgalette des rois עוגה צרפתית עם הפתעה בפנים[פיסלון קטן]
אין תגובות עדיין
טארט אגסים/שוקולד By , 2010-01-02T20:57:50+02:00 טארט אגסים/שוקולד טארט אגסים/שוקולד/שקדים Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 12 Tags: none Ingredients: - מתכון שבנוי מכמה מתכונים שלי. אגב הבסיס יכול להיות גם בצק פריך , אך אני הכנתי עם בצק עלים [זה מה שהיה לי במקרר] קופסה גדולה של אגסים בסירופ [מסוננים]  2 ביצי... Instructions: להכין את הבצק עלים ולאפות אותו מעט בתבנית פאי עגולה עם נייר אפיה 15 דקות בערך בנתיים להכין את המילוי: להמיס חמאה ושוקלד בבה מרי [באידוי או במיקרו] ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר