עוגת תפוחים במיקרוגל 8 דקות הכנה
8 דקות הכנה
* צילום התוצאה

12 מנות

ציון גולשים:
10
[1 מדרגים]
מרכיבים
- 1 כוס קמח
- 1 כוס קוקוס
- 3 ביצים
- 1 סוכר
- 3/4 כוס שמן
- 3/4 כוס מים
- 2 כפות תמצית רום
- כף נס קפה
- כף קינמון
- 2 תפוחים חתוכים לקוביות
- 1/2 שקית אבקת אפייה
ניתן להשיג בחנויות לכלים חד פעמיים. ניתן להשתמש בכל תבנית למעט מתכת (אסור להכניס למיקרוגל) ניתן לעשות בתבנית קוגלהוף מסיליקון לקבלת דוגמה.
דרך הכנה
- שמים בקערת מיקסר את כל החומרים היבשים בקערה ומערבבים (קמח, קוקוס, סוכר, נס קפה, קינמון, אבקת אפייה)
- חותכים את התפוחים לקוביות קטנות
- מוסיפים לחומרים היבשים את השמן, הביצים, המים והתמצית רום
- מערבים הכל במיקסר לתערובת חלקה
- מוסיפים את התפוחים לתערובת ומערבבים עד לפיזור אחיד של התפוחים בעיסה
- משמנים תבנית המתאימה למיקרוגל ושופכים לתוכה את התערובת
- מכניסים את התבנית למיקרוגל למשך 8 דקות מוצאים ובודקים עם קיסם עד שיוצא יבש אם הקיסם עוד רטוב אז להוסיף עוד כחצי דקה
- נותנים לעוגה להתקרר
- בתיאבון
הערות
ניתן להוסיף אגוזי מלך או להחליף את התפוחים בפירות יבשים
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה :::
מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה


4
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● הכל על עוגיות (חלק ד') [הדרכה] - עוגיות זילוף ולחיצה....
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
הנצפים ביותר
- עוגת גבינה ריבת חלב [אבי מ.] - עוגת גבינה אפויה.
- מאפינס שוקולד ושוקולד צ'יפס [אבי מ.] - מאפינס שוקולד ושוקולד צ'יפס
- אנטריקוט בתנור [tommf] - מאוד קל וטעמים משגעים
- קינוח מוס שלושה שוקולדים [אבי מ.] - להגשה בגביעי קינוח
- רוגלאך מבצק שמרים-עלים [אבי מ.] - בצק שמרים כרוך/פלונדר/שמרים עלים, בצק הרוגלאך האוורירי והעשיר ביותר
- עוגת שמרים ללא מרגרינה [אורן בר] - גרסה בריאותית לעוגת שמרים עם קיפול מיוחד
- חטיפי תפוחי אדמה אפויים [אבי מ.] - חטיפי תפוח אדמה אפויים בתוספת רוטב גבינה.