עוגת תמרים ללא אפיה
* ממרח תמרים

15 מנות

מרכיבים
- 100 גר' מחמאה
- 1/2 כוס סוכר
- ביצה טרופה
- כף קקאו
- כף נס קפה
- חבילת ביסקוויטים
- 1/2 כוס תערובת אגוזים
- 1/2 כוס ממרח תמרים
דרך הכנה
- ממיסים את החמאה והסוכר ומצננים
- על אש קטנה מוסיפים את הביצה, הקקאו ונס הקפה תוך בחישה מתמדת עד לקבלת תערובת אחידה.
- מרסקים את הביסקוויטים, קוצצים את תערובת האגוזים.
- מערבבים את הביסקוויטים עם האגוזים וממרח התמרים, מוסיפים את התערובת ומערבבים.
- שוטחים את התערובת לתבנית ארוכה מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ללילה.
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה :::
מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה


קטגוריות
מתכוני חגים
- ראש השנה 18 Sep 2020
- סוכות ושמחת תורה 02 Oct 2020
- חנוכה 10 Dec 2020
- טו בשבט 27 Jan 2021
- פורים 25 Feb 2021
- פסח 27 Mar 2021
- יום העצמאות 14 Apr 2021
- שבועות 16 May 2021
כתבות, הדרכה, מידע
- ● חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
- ● שלל טיפים לעוגות גבינה מוצלחות [טיפים] - מגוון רעיונות ומידע חיוני החשובים להצלחת עוגות גבינה. אספנו עבורכם את כל הטיפים מהאתר ומהרשת....
- ● מבחר עוגות וקינוחים לראש השנה [טיפים] - אספנו עבורכם כמה מהעוגות והמאפים המביאים שמחה לשולחן החג...
- ● מונחי יסוד עבריים בבישול ואפיה [מידע] - מונחים בסיסיים בבישול ואפיה - רשימה חלקית....
- ● אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
הנצפים ביותר
- עוגת מוס תות שדה [אבי מ.] -
- תפוחי עץ אפויים [אבי מ.] -
- קרוקטים תפוחי אדמה [דוד משה] - באדיבות "דוד משה" - יצרני תפו"א מחבל מעון
- חלות [SARIT] - חלות ולחמניות
- פשטידת מקרוני וגבינה [אבי מ.] -
- כרוב אדום חמוץ מתוק [אבי מ.] -
- רביולי תרד וגבינת ריקוטה ברוטב איטלקי [שף אמיר מרקוביץ'] - ניתן להשתמש ברביולי תרד וריקוטה מוכן ולבשל אותו לפי הוראות היצרן, או ברביולי בהכנה ביתית.