Pesto
תפריט
ש', 21 ספט 2019, 00:21
110433 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עלי סיגר במילוי פטריות שמפיניון פורטבלה שיטאקי ברוטב סילאן.

מנה טבעונית להרדוף    

מאת: מירי 1 ::: צפיות: 4497   

* תמונה להמחשה
עלי סיגר במילוי פטריות שמפיניון פורטבלה שיטאקי ברוטב סילאן.
4 מנות
30 דקות ופחות
 
מרכיבים
  • 1 חבילה פטריות שמפיניון
  • 1 חבילה פטריות פורטבלה
  • 1 חבילה פטריות שיטאקי(טריות, ניתן גם יבשות)
  • 1 חבילה פטריית המלך 
  • 1 בצל בינוני קצוץ לקוביות דקות
  • 100 גרם אגוזי מלך קצוצים
  • 100 גרם צימוקים צהובים
  • 1 חבילה של עלי סיגר
  • 100 גרם אבקת סוכר
  • כפית קינמון
  • 4 כפות סילאן
  • 2 כפות רוטב סויה
  • קורטוב של פפריקה, פלפל שחור
  • 1 חבילה של עלים ירוקים(חסות, רוקט, עלי בייבי)
דרך הכנה
  1. להניח בתוך המחבת כף שמן זית ולטגן את הבצל הקצוץ.
  2. לחתוך את הפטריות ולאחר שהבצל מושחם להכניסם למחבת ולהקפיצם.
  3. כעבור 3 דקות של הקפצה יש להוסיף את הצימוקים,הסילאן,סויה, פפריקה מתוקה ופלפל שחור.
  4. להמשיך להקפיץ עוד 2 דקות.
  5. לאחר תום ההקפצה יש להוסיף את אגוזי המלך הקצוצים.
  6. יש להניח לתערובת להתקרר.
  7. לאחר התקררות התערובת לוקחים עלי סיגר ממלאים אותו בכמות נדיבה מן התערובת ומגלגלים לצורת רול.
  8. עם מברשת מושחים על הרול מעט שמן זית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל200 ל2-4 דקות עד שהרול מושחם.
  9. לאחר שהרול מוכן יש לערבב את אבקת הסוכר עם הקינמון ולפזר מעל.
  10. מומלץ מאוד להגיש את המנה לצד סלט של עלים ירוקים. ויניגרט:שמן זית, לימון, מלח, פלפל שחור ומעט סילאן.
חום תנור: 200
הערות

מוקדש לאדם יקר שאינו אוכל מוצרים מן החי, אך זוהי מנה המתאימה כמנה ראשונה לכל אחד. היא קלילה וטעימה מאוד.

אין תגובות עדיין
עלי סיגר במילוי פטריות שמפיניון פורטבלה שיטאקי ברוטב סילאן. By , 2010-03-09T11:44:58+02:00 עלי סיגר במילוי פטריות שמפיניון פורטבלה שיטאקי ברוטב סילאן. מנה טבעונית להרדוף Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 4 Tags: none Ingredients: - 1 חבילה פטריות שמפיניון 1 חבילה פטריות פורטבלה 1 חבילה פטריות שיטאקי(טריות, ניתן גם יבשות) 1 חבילה פטריית המלך  1 בצ... Instructions: להניח בתוך המחבת כף שמן זית ולטגן את הבצל הקצוץ. לחתוך את הפטריות ולאחר שהבצל מושחם להכניסם למחבת ולהקפיצם. כעבור 3 דקות של הקפצה יש להוסיף את הצימוקים,הסיל...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר