אבוקדו עם דג מלוח
מתכון לא רק לאשכנזים
* תמונה להמחשה
4 מנות
הכנה וקירור
בריאות
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» סלטים» או ארוחה קלה
ציון גולשים:
10
[1 מדרגים]
מרכיבים
- 4 אבוקדו בשלים
- 2 עד 3 פילטים של מטיאס בשמן
- 4 גבעולי בצל ירוק
- פטרוזיליה
- מיץ מלימון גדול אחד
- 1 גביע יוגורט ביו 4%
דרך הכנה
- חותכים את האבוקדו לקוביות
- מוסיפים מיד את המיץ לימון שהאבוקדו לא ישחיר
- חותכים גם את הדג לקוביות ומוסיפים לאבוקדו
- מוסיפים את הבצל הירוק והפטרוזיליה
- מוסיפים את היוגורט ומערבבים בעדינות
- אין צורך במלח בגלל המליחות של הדג.
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● ביצים [תזונה] - ...
- ● ברכות משולחן ראש השנה בחמישה צבעים [בריאות] - ייעוץ מדעי: מרב מור אופיר, תזונאית קלינית ויועצת מדעית למועצת הצמחים...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - תוספי מזון [מידע] - פרק 3 - תוספי מזון...
- ● איך לבחור את תפוחי האדמה למרק חורפי מחמם ומעשיר באנרגיה? [מידע] - מרק עם תפוחי אדמה לחימום והעשרה באנרגיה בימי החורף קיבוצי חבל מעון, מגדלי תפוחי אדמה וגזר "דוד...
- ● "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
הנצפים ביותר
- טורט טירמיסו ללא ביצים [חנהל'ה] - עם תוספת משדרגת פלאים
- עוגת שוקולד צ'יפס פירורים [אבי מ.] -
- מלית ממרח חלבה [אבי מ.] - לכרוכיות, רוגלאך, מבצק פריך ושמרים.
- תחתיות פאי לפסח [אבי מ.] - כמה גרסאות לתחתיות פאי לפסח
- אורז מטוגן עם ביצים [אבי מ.] - מנה סינית טעימה ופופולרית, טובה כמנה בפני עצמה או כתוספת למנה עיקרית, מצוינת לניצול שאריות אורז מבושל.
- לביבות קמח תירס וגבינה ספרדיות [אבי מ.] -
- צ'חוחובילי - עוף ברוטב רימונים קווקזי [אבי מ.] -