סלט תלתלי גזר

4 מנות
בריאות

קושי: קל הכנה
» סלטים» בוקר - בראנץ
ציון גולשים:
10
[1 מדרגים]
מרכיבים
3 גזרים בינוניים
1 כף שמן זית
1 כף סוכר חום בהיר
1 כף כוסברה טריה קצוצה
2 כפיות חומץ בלסמי
מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
דרך הכנה
קולפים את את הגזרים, בעזרת הקולפן קולפים פרוסות לאורך הגזרים, מניחים בקערה.
מחממים את השמן במחבת, מוסיפים את תלתלי הגזרים ומערבבים בעדינות תוך טיגון עד להרככות קלה של הגזר, מוסיפים את הסוכר ומערבבים, מוסיפים את הכוסברה ומערבבים, מוסיפים את החומץ ומבשלים עוד מספר שניות, מוציאים וממליחים לפי הטעם.
להקפיד שלא לבשל את הגזר יתר על המידה, התלתלים חייבים להשאר פריכים.
מגישים חם או קר.
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה :::
מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה


קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● הכל על עוגיות (חלק ד') [הדרכה] - עוגיות זילוף ולחיצה....
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
הנצפים ביותר
- מרק מיניסטרונה [אבי מ.] - מרק ירקות ופסטה איטלקי
- רוטב יוגורט לסלט [אבי מ.] -
- עוגת שייש 2 [אבי מ.] - עוד עוגת שייש נימוחה.
- גרטן כרובית [אבי מ.] -
- בייגלה ירושלמי [הילה16] - לחמניות בדיוק כמו במאפיה שווה להכנס ולנסות
- כבד עוף בתפוחים [אבי מ.] -
- מעדן תפוזונים [אבי מ.] - מעדן תפוזונים (קומקווט).