קציצות פארסה (כרשה)

12 מנות

מרכיבים
- 5 ראשי פראסה (החלק הלבן בלבד)
- 2 בצלים בנוניים
- 1 תפו"א גדול
- 3 קישואים
- 2 כוסות קמח מצה
- 4 ביצים
- כף כמון
- כף קינמון
- 2 כפות צ'ילי מתוק
- מלח
- פלפל לבן
דרך הכנה
- מבשלים את הפראסה עד שהיא רכה.
- במעבד מזון טוחנים את הפראסה עד היא נעשת עיסה.
- מגרדדים את הבצל, תפו"א והקישואים ומוסיפים לפראסה.
- מוסיפים את קמח המצה ומערבבים, מוסיפים את הביצים ומערבבים, מוסיפים את התבלנים מערבבים.
- יוצרים כדורים מהבלילה ומטגנים.
אין תגובות עדיין
קטגוריות
מתכוני חגים
- ראש השנה 18 Sep 2020
- סוכות ושמחת תורה 02 Oct 2020
- חנוכה 10 Dec 2020
- טו בשבט 27 Jan 2021
- פורים 25 Feb 2021
- פסח 27 Mar 2021
- יום העצמאות 14 Apr 2021
- שבועות 16 May 2021
כתבות, הדרכה, מידע
- ● חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
- ● שלל טיפים לעוגות גבינה מוצלחות [טיפים] - מגוון רעיונות ומידע חיוני החשובים להצלחת עוגות גבינה. אספנו עבורכם את כל הטיפים מהאתר ומהרשת....
- ● מבחר עוגות וקינוחים לראש השנה [טיפים] - אספנו עבורכם כמה מהעוגות והמאפים המביאים שמחה לשולחן החג...
- ● מונחי יסוד עבריים בבישול ואפיה [מידע] - מונחים בסיסיים בבישול ואפיה - רשימה חלקית....
- ● אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
הנצפים ביותר
- קציפת תפוחי עץ [אבי מ.] -
- עוף בפלפלים [אבי מ.] -
- פונדו בשר [אבי מ.] - מנה אירופאית קלאסית.
- מרובעי חמאת בוטנים ללא אפיה [אבי מ.] -
- עוגיות חלון [אבי מ.] - עוגיות עם חלון סוכריה במרכזן
- פנה קוטה שוקולד [אבי מ.] -
- מרק כתום [לינדה7] - מרק עדשים כתומים