Pesto
תפריט
ב', 25 ינו 2021, 03:18
110463 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

אימפנדס - empanadas

כיסונים ארגנטינאים    

מאת: אורן בר ::: צפיות: 7170   

* אימפנדס להמחשה
אימפנדס - empanadas
בישול ואפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» מתאבנים» או ארוחה קלה
ציון גולשים: 7
[2 מדרגים]
 
מרכיבים
ראיתי שיש כאן מתכון נוסף אך הוא עם מרגרינה וזה עם שמן.
חומרים לבצק:
  • 4 כוסות קמח (אפשר מלא)
  • 2 כפיות מלח
  • 3 כפיות אבקת אפיה
  • 1 כוס מים קרים
  • 3/4 כוס שמן
  • 1 ביצה
חומרים למלית בשר:
  • 1/2 קילו בשר טחון
  • 2 בצלים בינוניים קצוצים דק
  • 1 גמבה קצוצה לקוביות
  • 1 עגבניה (עדיף קלופה) קצוצה לקוביות
  • 3/4 כוס טבעות זיתים
  • 2 ביצים קשות חתוכות לקוביות או מגורדות
  • 3 שיני שום כתושות
  • מלח, פלפל,פפריקה מתוקה וחריפה
  • 3 כפות שמן זית
  • אפשר להוסיף מעט פטרוזיליה קצוצה דק
חומרים למלית תירס:
  • 2 בצלים בינוניים קצוצים דק
  • 1 קופסאת תירס מסוננת
  • 2 ביצים קשות חתוכות לקוביות או מגורדת
  • מלח, פלפל, שום כתוש
דרך הכנה
  1. לשים את חומרי הבצק לבצק רך ושומני ונוח לעבודה ולתת לנוח ובינתיים להכין את המלית.
  2. למלית בשר לטגן את הבצל ואת הגמבה להזהבה ולהוסיף את הבשר ולטגן להשחמה עם השום כתוש והתבלינים. להוריד מהאש ולהוסיף את שאר החומרים ולערבב היטב. אפשר לעשות את המלית הזו פרווה עם 2 קופסאות טונה במקום בשר.
  3. למלית תירס- לטגן את הבצל להשחמה להוסיף את התירס ואת התבלינים ולטגן מעט תוך מעיכת התירס. להוריד מהאש ולהוסיף את הביצים.
  4. לרדד את הבצק לעלה דק ועם כוס עם קוטר גדול ליצור עיגולים. למלא כל עיגול בכף מהמלית -לא למלא יותר מידי. לקפל לחצי ולהדק היטב עם היד ואז עם מזלג.
  5. להכניס לתנור בחום 180 מעלות לכ-20 דקות.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
1
ציון 4
לא שווה מאמץ. יותר מידי עבודה...הכנתי ...יצא ב ס ד ר אבל לא שווה..
אימפנדס - empanadas By , 2010-04-22T20:04:39+03:00 אימפנדס - empanadas כיסונים ארגנטינאים Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 0 Tags: none Ingredients: - ראיתי שיש כאן מתכון נוסף אך הוא עם מרגרינה וזה עם שמן. חומרים לבצק: 4 כוסות קמח (אפשר מלא) 2 כפיות מלח 3 כפיות אבקת אפיה... Instructions: לשים את חומרי הבצק לבצק רך ושומני ונוח לעבודה ולתת לנוח ובינתיים להכין את המלית. למלית בשר לטגן את הבצל ואת הגמבה להזהבה ולהוסיף את הבשר ולטגן להשחמה עם השום כתוש והתבלינים...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר