Pesto
תפריט
ב', 27 ינו 2020, 14:19
110438 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת גבינה ללא בצק

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 11546   

עוגת גבינה ללא בצק
10 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» עוגות» קפה
ציון גולשים: 10
[2 מדרגים]
 
מרכיבים
לעוגה:
4 חלבונים
1 כף מים
קורט מלח
1/2 כוס סוכר
4 חלמונים
1/2 כוס סוכר
1 כף מיץ לימון
1/2 2 גביעי גבינת 9% (625 גר')
3 כפות תמצית וניל
4 כפות (שטוחות) קורנפלור (עמילן תירס)
4 כפות (שטוחות) אינסטנט פודינג וניל

לציפוי:
250 מיל' שמנת מתוקה
1/3 כוס חלב
יתרת הפודינג וניל
דרך הכנה
  1. מקציפים את החלבונים עם המים והמלח תוך כדי הוספת הסוכר עד לקבלת קצף גמיש ויציב.
  2. בקערה נוספת מקציפים את החלמונים עם הסוכר והלימון לקציפה בהירה ואוורירית.
  3. מחממים את התנור לחום בינוני, מרפדים תבנית אפיה עגולה 26 בנייר אפיה.
  4. בקערה גדולה מערבבים את הגבינה עם הקורנפלור, הפודינג, והוניל.
  5. מוסיפים את קציפת החלמונים בקיפול עדין, ומוסיפים את קצף החלבונים בקיפול.
  6. יוצקים את התערובת לתבנית, מכניסים לתנור שחומם לחום גבוה למשך 7 דקות ומורידים את החום לחום בינוני נמוך(150) לשעה ורבע. לא בטורבו.
  7. משאירים את העוגה לצינון בתנור מכובה עד לקירור מלא. מעבירים למקרר לקירור של שעה.
  8. מקציפים את השמנת עם החלב ושארית הפודינג ומורחים על העוגה או מעטרים בזילוף עם שקית זילוף וצנטר כוכבי.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
5
ראובן מ. (עורך)
אפשר לחפש מתכון אחר ולא לאמץ אחד שלא מתאים לך.
3
ציון 10
עוגה מעולה ציון 10 שווה לנסות אפשר גבינה 5%
2
ציון 10
עוגה מדהימה ושווה לנסות לקראת חג השבועות
1
ניתן להשתמש גם בגבינה 5%
עוגת גבינה ללא בצק By , 2005-03-28T21:22:17+02:00 עוגת גבינה ללא בצק Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 10 Tags: none Ingredients: - לעוגה:4 חלבונים1 כף מיםקורט מלח1/2 כוס סוכר4 חלמונים1/2 כוס סוכר1 כף מיץ לימון1/2 2 גביעי גבינת 9% (625 גר')3 כפות תמצית וניל4 כפות (שטוחות) קו... Instructions: מקציפים את החלבונים עם המים והמלח תוך כדי הוספת הסוכר עד לקבלת קצף גמיש ויציב. בקערה נוספת מקציפים את החלמונים עם הסוכר והלימון לקציפה בהירה ואוורירית. מחממים את התנור לחום בינונ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
  • סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
  • לחם בקלות - חלק ב' [הדרכה] - בהמשך לסדרה על הכנת לחמים, נדבר על אפשרויות שונות בהכנת המרקם, על הגימור וכמויות....
הנצפים ביותר